Aktuelno 11

24.10.2024.

10:03

Džoni Dep gradi kuću na Kosmaju, najpoznatiji Srbin će mu biti komšija

Slavni holivudski glumac Džoni Dep je, kako prenose domaći mediji, gradi kuću na Kosmaju.

Izvor: Kurir.rs

Džoni Dep gradi kuću na Kosmaju, najpoznatiji Srbin će mu biti komšija
Profimedia

Podeli:

Slavni glumac je u više navrata u tajnosti dolazio u našu zemlju. Naime, on je kupio plac u Rogači, a angažovao je ljude na ovom projektu i detaljno im dao sva uputstva kako želi da to sve izgleda, navodi Kurir.

Navodno, kuća će biti završena tokom 2025. godine.

Možda vas zanima

"Gradnja kuće na ovom placu počinje sledeće godine. Trebalo je to da bude već završeno, ali se odužilo. Tek sad kad je Džoni Dep došao jedno dva-tri puta sa čitavom svitom, pažljivo pogledao projekte i dao sve instrukcije, može da se počne sa radom. Ja tad ništa nisam video u novinama da se spominje da je u Srbiji, tako da je sigurno bio u tajnosti. Sa njim je bilo sigurno desetak ljudi i nekoliko "gorila". Šetao je tu po placu gore-dole, pokazivao nešto rukom. Kao što vidite, naš Novak Đoković će mu maltene biti prvi komšija. Znaju ovi glumci gde valja, kakav Holivud. Ovo je raj na zemlji" rekao je sagovornik, pa dodao:

"Kako sam čuo neće ta kuća biti velika kao Novakova, ali će biti uređena svetski. Imaće i one solarne panele, bazen, nekoliko pomoćnih prostorija, ma svašta... Priča se da će angažovati i ljude koji će tu živeti tokom cele godine i brinuti o imanju i kući. Plan mu je da zasadi i organsko voće i povrće. Biće to vrhunski kad se završi. Valjda će nas zvati na čast kad bude useljenje."

Možda vas zanima

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: