Aktuelno 0

24.10.2024.

8:18

Stravična porodična tragedija obeležila život čuvenog Tarzana

Glumac Ron Eli, poznat po ulozi Tarzana, preminuo je u 86. godini, a pored uloge Tarzana, ostao je upamćen i po porodičnoj tragediji.

Izvor: B92.net

Stravična porodična tragedija obeležila život čuvenog Tarzana
Profimedia

Podeli:

Naime, Elijevu drugu ženu, Valeri, nekadašnju Mis Floride, smrtno je izbo njihov sin Kameron Eli u 62. godini života u porodičnoj kući Santa Barbari.

Vlasti iz kancelarije šerifa okruga Santa Barbara su nakon ovog svirepog čina usmrtili Kamerona ispred kuće, štoje kasnije rezultiralo sudskim sporom.

Manje od godinu dana nakon incidenta, u oktobru 2020., Ron je tužio šerifa okruga Santa Barbara, rekavši da su svi pod njegovom jurisdikcijom bili nemarni u radnjama koje su uključivale i njegovu pokojnu ženu i sina.

Ron je u pravnim dokumentima rekao da su policajci ispalili više od 20 hitaca u Kamerona dok je pokušavao da se preda nakon što je ubio svoju majku.

Pet policajaca koji su reagovali na incident nisu pružili Valeri nikakvu medicinsku pomoć nakon smrtonosnih uboda,naveo je Ron u optužbi. 

Ronovi advokati su u pravnim dokumentima naveli da su se policajci iz odeljenja Santa Barbare ponašali na način koji je bio 'za osudu', 'neverovatan, potpuno nerazuman i, shodno tome, neustavan'.

Policija je u saopštenju za javnost iz 2019. godine navela da ih je u kuću prvobitno pozvao Kameron, koji je pokušao da optuži Rona da je izbo Valeri.

Policija je rekla da je Valeri "preminula od višestrukih ubodnih rana" kada su stigli do kuće, a Ron je rekao da ju je Kameron ubo nožem.

"Poslanici su pretražili rezidenciju i okolinu u potrazi za Kameronom Elijem", saopštila je policija.

"Tokom pretresa, osumnjičeni za ubistvo je lociran ispred kuće. Osumnjičeni je policiji rekao da ima pištolj, krenuo prema njima i pokazao rukama kao da vadi oružje. Kao odgovor, četiri policajca su ispalila ukupno 24 metaka iz svog službenog oružja, smrtno ranivši osumnjičenog".

Zvaničnici šerifovog odeljenja su nastavili:

"Kada su službenici mogli bezbedno da priđu Kameronu koristeći balistički štit, otkrili su da se pretvarao da je naoružan i da nema oružje."

Zvaničnici šerifovog odeljenja rekli su da Ron nije fizički povređen u incidentu.

Ron je pregledan u obližnjoj bolnici radi mera predostrožnosti.

U tužbi se takođe navodi da je policija dovela u zabludu javnost, dodajući da je Kameron podigao ruke uvis, davajući do znanja da se predaje, a policija je od tog čina u roku od 20 sekindi zapucala u njega, prenosi Dejli mejl.

Na video snimku koje je objavila porodica Eli do kojeg je došao Dejli mejl, Ron Eli je viđen u invalidskim kolicima dok je par zamenika ulazio u zamračenu kuću sa baterijskim lampama.

Jedan zamenik je pitao Rona Elija: "Gospodine, šta se dešava" u tom trenutku drugi zamenik je pronašao Valerino telo, rekavši: "O moj Bože, Isuse - očisti kuću".

Na objavljenom video-snimku pucnjave, vlasti su rekle Kameronu da drži ruke gore pre nego što su zapucali u njega, nakon čega su mu čak stavili lisice.

Elijeva smrt usledila je manje od pet godina nakon što je njegova porodica uništena nizom nasilnih događaja.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: