Aktuelno 1

23.10.2024.

22:32

Preminuo reditelj Dragoslav Lazić, bivši muž Snežane Savić

Reditelj i scenarista Dragoslav Lazić umro je u 87. godini, prenosi Blic.

Izvor: B92.net, Blic

Preminuo reditelj Dragoslav Lazić, bivši muž Snežane Savić
ATAImages

Podeli:

Dragoslav Lazić rođen je u selu Ribare kod Jagodine 23. novembra 1936. godine. Završio je Pravni fakultet i Višu filmsku školu u Beogradu.

Neke od serija po kojima je poznat su Ljubav na seoski način, Građani sela Luga, Doktorka na selu, Seljaci i Zvezdara.

Bio je u braku sa glumicom Snežanom Savić sa kojom ima ćerku Anitu, a nakon razvoda je sa glumicom Draganom Trukalj Latić u 76. godini dobio blizance. Ima i decu sa slovenačkom glumicom Dunjom Klemenc. 

ATAImages

Snežana Savić o bivšem suprugu

Snežana Savić  je jednom prilikom istakla da sa bivšim suprugom i njegovom novom porodicom ima veoma korektne odnose, a da blizance viđa na ćerkinim i unukinim rođendanima.

"Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom. Viđam njegove blizance na rođendanima naše zajedničke unuke, i naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke", izjavila je glumica za "Blic".

Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: