Aktuelno 0

23.10.2024.

18:23

Potresne reči Lijamove devojke kidaju dušu: "Trebalo je da se venčamo sledeće godine..." FOTO

Devojka pokojnog Lijama Pejna, koji je tragično izgubio život 16. oktobra u Buenos Ajresu, skupila je snage i ovim se tužnim povodom oglasila na Instagramu.

Izvor: B92.net

Potresne reči Lijamove devojke kidaju dušu: "Trebalo je da se venčamo sledeće godine..." FOTO
Profimedia

Podeli:

Kako kaže, ona se bori da shvati kako će dalje bez njega...

"Ti si moj najbolji prijatelj, ljubav mog života i svako koga si dodirnuo osećao se posebno kao i ja. Tvoja energija je bila zarazna, osvetljavala je svaku sobu u koju si ušao. Ništa od ovoga nije stvarno, i ne mogu da razmišljam o ovoj novoj stvarnosti bez tebe. Borim se da shvatim kako da živim u svetu bez tebe", napisala je Kejt na svom Instagram profilu uz njihove zajedničke fotografije.

Možda vas zanima

Ona kaže i da je izgubila deo sebe sa njegovom smrću, a otkrila je i da je trebalo da se uda za pevača naredne godine.

"Pre nekoliko nedelja sedeli smo napolju na divnoj večeri manifestujući naše zajedničke živote. Čuvam tvoju belešku, iako si mi rekao da je ne gledam. Pisalo je: 'Ja i Kejt ćemo se venčati za godinu dana / vereni i zajedno zauvek 444.' Lijame, znam da ćemo biti zajedno zauvek, ali ne na način na koji smo planirali. Uvek ćeš biti pored mene. Dobila sam anđela čuvara", napisala je ona.

Možda vas zanima

"Voleću te do kraja života i posle toga, noseći sa sobom naše snove i uspomene gde god da odem. Zauvek tvoja, Kejtlin 444", zaključila je ona.

Inače, anđeoski broj, 444, prenosi poruku ljubavi, podrške i vođstva vaših anđela.

Podsetimo, Kejt je bila sa Lijamom u Buenos Ajresu na odmoru, tokom dana koji su prethodili njegovoj smrti, a onda se neposredno pre nesreće vratila u svoj rodni grad na Floridi u Sjedinjenim Državama. 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: