Aktuelno 11

23.10.2024.

15:26

Posle prijave supruge policiji, stižu novi detalji o Sergeju Trifunoviću

Glumac Sergej Trifunović je prijavio suprugu Isidoru za navodno nasilje, nakon čega su bili i u policiji, a nakon svega Isidora Trifunović ima 24 sata da ode iz Srbije, dok mediji prenose i druge detalje.

Izvor: b92.net/Kurir.rs

Posle prijave supruge policiji, stižu novi detalji o Sergeju Trifunoviću
Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Podeli:

To joj je naloženo kao strancu koji nezakonito boravi u našoj zemlji.

Nakon informacija da je prijavio ženu za nasilje, te da je ona nakon boravka u policiji osuđena i da mora da napusti Srbiju, novinari su čuli telefonski razgovor Sergeja Trifunovića u kojem je rekao da "pokušava da reši probleme".

Kurir navodi da glumac nije izlazio iz stana i da su kod njega došle dve osobe.

Podsetimo, po njegovoj prijavi, negde posle 22 sata, policija je došla u stan na Voždovcu u kom on živi sa suprugom. Sergej je policiji, kako su preneli domaći mediji, rekao da trpi nasilje od supruge Isidore, koja navodno preti da će "sve po stanu polomiti".

Nezvanično, Sergej i Isidora su se posvađali, a na njegovu izjavu da će je napustiti i otići iz stana na Voždovcu, ona je počela da viče na njega, preti da će sve polomiti u stanu, posle čega je on pozao policiju.

Kako se kasnije moglo čuti, tužilac nije našao dovoljno razloga za krivičnu prijavu i Sergej Trifunović se vratio u svoj dom.

Isidora, koja neme državljanstvo Srbije, osuđena je na novčanu kaznu po Zakonu o strancima.

Nakon što presuda prekršajnog sudije postane pravosnažna moraće da plati novčanu kaznu.

"U pitanju je novčana kazna za nezakonit boravak u Srbiji, duže od 90 dana u periodu od 180 dana po Zakonu o strancima", rekao je izvor za Telegraf.rs.

Prema poslednjim informacijama, Isidora mora da napusti Srbiju u roku od 24 sata.

Samo nekoliko sati pre nego što je Sergej Trifunović prijavio za nasilje svoju suprugu Isidoru Mijanović, bio je na promociji albuma reperke Sajsi MC.

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: