Aktuelno 0

23.10.2024.

17:14

"Didi Kombs je razlog našeg razvoda"

Bivši suprug Dženifer Lopez, glumac Ohani Noa, okrio je da je Šon Didi Kombs, sada uhapšen i ozloglašen muzički mogul, imao veze sa njihovim razvodom.

Izvor: B92.net

"Didi Kombs je razlog našeg razvoda"
Profimedia

Podeli:

U emisiji "Despierta America", on je govorio o njihovom kratkom braku koji je trajao od 1997. do 1998. godine, a osvrnuo se i na Didija rečima:

"Deo tog razvoda je bio Didijeva krivica. "Kad je došao Sony i isplatio joj milione, tu je bio i Pafi, koji je trebao da bude jedan od producenata za nekoliko pesama na prvom albumu ‘On The 6‘. Tada je počelo varanje, laži, razdvajanje. Bio sam u Los Anđelesu gde sam otvarao svoj restoran, a ona je boravila ili u Majamiju ili u Njujorku radeći na albumu. Kad sam mogao, išao sam kod nje. Tu je, u toj udaljenosti, razdvojenosti, krenulo varanje", ispričao je Ohani i dodao da mu je zbog razvoda od Dženifer karijera krenula nizbrdo.

Možda vas zanima

"Pitao sam Dženifer - Šta sam ti uradio da si me izvela pred sud, optužila me, lagala, stvorila lažne stvari o meni i zvala nekoliko kompanija kako bi me izbacile i različite televizije da mi ne daju posao? Zašto kad ti nisam ništa uradio?", ispričao je on.

Dženifer se još uvek nije oglasila oko ove.

Možda vas zanima

Podsetimo, Lopez i Didi u vezi su bili od 1999. do 2001. godine. Ona je u decembru 1999. s njim bila u klubu u Njujorku, gde je došlo do pucnjave nakon koje su oboje bili uhapšeni.

Didi se trenutno nalazi u pritvoru u Njujorku i tereti se za reketiranje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kriminalna dela vezana za prostituciju. Osim toga, reper je optužen za seksualno zlostavljanje i silovanje, a prva ga je za to optužila bivša devojka Kesi Ventura.

Didi negira sve optužbe.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: