Aktuelno 11

23.10.2024.

13:18

Isidora Trifunović mora da napusti Srbiju: Ovo su svi detalji FOTO

Sergej Trifunović i supruga Isidora su prethodne noći imali svađu koja je rezultirala Sergejevom prijavom za nasilje, zatim razgovorom sa policijom, podnošenjem krivične prijave protiv Isidore, i odlukom o njenom deportovanju iz Srbije.

Izvor: B92.net

Isidora Trifunović mora da napusti Srbiju: Ovo su svi detalji FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Isidora u narednih 24 sata mora da napusti Srbiju. Naime, ona neće biti deportovana, već joj je naloženo kao strancu koji nezakonito boravi u našoj zemlji, Srbiju napusti. Inače, kako je rečeno, ona je osuđena i na novčanu kaznu, prenosi Kurir.

Glumac Sergej Trifunović prijavio je sinoć za nasilje svoju suprugu Isidoru Trifunović (Mijanović), preneli su mediji.

Policija je sinoć nešto posle 22 sata po prijavi Sergeja Trifunovića došla u stan na Voždovcu u kom on živi sa suprugom, saznao je Telegraf.

Prema navodima medija, Trifunović i supruga su se posvađali, a kada je on rekao da će je napustiti ona je počela da mu preti

On je pozvao policiju i rekao da trpi nasilje od supruge Isidore koja navodno preti da će "sve po stanu polomiti".

Ipak, samo nekoliko sati pre nego što je Sergej Trifunović prijavio za nasilje svoju suprugu Isidoru Mijanović, bio je na promociji albuma reperke Sajsi MC.

Kako je naveo Kurir, sa Trifunovićem i njegovom suprugom ranije je obavljen razgovor u policijskoj stanici, a tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi praktično ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona i strancima, dodao je izvor za ovaj sajt.

Isidora je nakon obavljenog razgovora u policiji napustila policijsku stanicu.

Nakon što je Isidora Trifunović (Mijanović), supruga Sergeja Trifunovića, osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka u Srbiji, moraće da napusti našu zemlju.

Ona u narednih 24 sata mora da napusti Srbiju, to joj je naloženo kao strancu koji nezakonito boravi u našoj zemlji. Inače, kako je rečeno, ona je osuđena i na novčanu kaznu, prenosi Kurir

Supruga glumca Sergeja Trifunovića, Isidora Trifunović (Mijanović), osuđena je po Zakonu o strancima na novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka u Srbiji, saznaje "Blic", ali kazna još uvek nije pravosnažna.

Po članu zakona 27 o strancima, za neprijavljivanje boravka predviđena je kazna u iznosu od 10.000 do 50.000 dinara.

Podsetimo, Sergej i Isidora nedavno su se venčali u opštini, jer su ranije imali samo crkveno venčanje. Isidora i Sergej tada su objavili niz fotografija na društvenim mrežama, a ispod objave su se nizale čestitke.

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: