Aktuelno 0

24.10.2024.

8:04

Zastrašujući trenutak ubistva fitnes trenera na njegovom kućnom pragu FOTO/VIDEO

Dramatičan snimak hladnokrvnog ubistva fitnes trenera Đovanija Karvalja (36), samo nekoliko meseci nakon bizarne pogibije njegove supruge širi se društvenim mrežama, ubica je vojni policajac.

Izvor: B92.net/MailOnline

Zastrašujući trenutak ubistva fitnes trenera na njegovom kućnom pragu FOTO/VIDEO
Shutterstock/Ground Picture

Podeli:

Ovo je zastrašujući trenutak kada je fitnes trener brutalno pogubljen ispred svoje kuće i to samo nekoliko meseci nakon bizarne smrti njegove žene.

Dramatični snimci prikazuju Đovanija Karvalja (36) kako beži od osumnjičenog, 35-godišnjeg policajca ispred svoje kuće u Petrolini u Brazilu.

Karvaljo je pao na zemlju i moglo se videti kako se očajnički borio za život.

Pokušao je da otme pištolj policajcu, koji nije bio na dužnosti u tom trenutku, pre nego što je on ispalio više hitaca u njega.

Policajac je u jednom trenutku stao iznad Karvalja, koji je ležao licem nadole i pucao mu šest puta u potiljak.

Inače, policajac, koji je pripadnik vojne policije Pernambuka, uhapšen je u utorak ujutro u stanu u blizini mesta gde se dogodila pucnjava.

Svedoci su rekli za CNN Brazil da je Karvaljo bio romantično povezan sa suprugom policajca i da bi ta afera mogla da bude razlog ubistva.

Optuženi je vojni policajac a, kako je reč o "običnom, a ne vojnom zločinu", uviđaj je uradila civilna policija., navedeno je u saopštenju, a preneo je mailonline..

Vojna policija Pernambuka će, takođe, istražiti optuženog oficira, dodato je. Pogubljenje Karvalja desilo se samo osam meseci nakon što je preminula njegova supruga Aila Pimenta (32).

Ailu, koja je takođe radila kao lični fitnes trener, ubila je struja dok je skidala odeću sa konopca za veš, koji je bio pričvršćen pored klima uređaja u porodičnoj kući.

Karvaljo i jedno od njihovo troje dece, šestogodišnja ćerka, šokirani su pozvali hitnu pomoć, ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Iza bračnog para je ostalo još dvoje dece: dvogodišnja devojčica i jednogodišnji dečak.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: