Aktuelno 0

22.10.2024.

17:55

Oglasio se usvojeni sin Didija Kombsa: "Ništa nas neće slomiti" FOTO

Prošlo je pet nedelja otkako je muzički mogul Šon Didi Kombs uhapšen u Njujorku, što je izazvalo zloglasne priče o "ludim" zabavama.

Izvor: Index.hr

Oglasio se usvojeni sin Didija Kombsa: "Ništa nas neće slomiti" FOTO
Profimedia

Podeli:

Didi se izjasnio da nije kriv po optužbama za silovanje, trgovinu ljudima i vođenje kriminalne organizacije i nalazi se u zatvoru gde čeka suđenje koje će se održati 5. maja sledeće godine.

Kvinsi Braun, sin Didijeve pokojne partnerke Kim Porter, koga je reper kasnije usvojio, stao je u njegovu odbranu u ime Didijeve dece i prozvao "lažne priče" koje kruže medijima. 

Možda vas zanima

"Hajde da se držimo istine, znajući da će ona pobediti"

"Prošli mesec nam je uništio porodicu. Mnogi su osudili i njega i nas na osnovu optužbi i lažnih priča koje su se pretvorile u apsurd na društvenim mrežama. Ujedinjeni smo, podržavamo te na svakom koraku. Stojimo uz istinu, znajući da će ona pobediti i da ništa neće slomiti snagu naše porodice, nedostaješ nam i volimo te, tata", napisao je on na Instagramu u ime sve reperove dece, uz fotografiju sedmoro dece. 

Možda vas zanima

Braun je ranije objavio izjavu sa svojom braćom i sestrama nakon navoda da je njegova pokojna majka Kim Porter napisala memoare u kojima je detaljno opisano seksualno zlostavljanje od strane Kombsa. 

Ove tvrdnje izneo je Al B., Braunov biološki otac, koji je izjavio da njeni memoari, pod naslovom Kimine izgubljene reči: Putovanje za pravdu, sa druge strane (Kim's Lost Words: A Journey for Justice, from the Other Side),  originalno opisuju Didijevo zlostavljanje. 

Kontroverzni memoari 

Memoari su objavljeni na Amazonu u septembru, pre Kombsovog hapšenja. Reper je tada, preko svog advokata Erike Volf, objavio sledeću izjavu:

Braun, zajedno sa braćom i sestrama Kristijanom, Džesi i D'Lilom Kombs, četvoro dece Kim Porter, demantovao je izjavu da je njihova majka napisala memoare. 

"Svako ko tvrdi da ima rukopis, lažno se predstavlja. Osim toga, imajte na umu da bilo koji takozvani "prijatelj", koji govori u ime naše mame ili njene porodice nije prijatelj, niti im je u srcu njen najbolji interes", izjavio je.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: