Aktuelno 23

22.10.2024.

16:35

Košarkaš zaveo Jelenu Karleušu pa izbio incident: Pevačica otkrila detalje

Jelena Karleuša prokomentarisala je navode medija da je jednom prilikom, sada već bivši muž, Duško Tošić, nasrnuo na nju jer je tada navodno, u vili na Dedinju, sa njom zatekao košarkaša Nikolu Jovanovića.

Izvor: b92.net/Kurir.rs

Košarkaš zaveo Jelenu Karleušu pa izbio incident: Pevačica otkrila detalje
M.M./ATAImages

Podeli:

Jelenu je početkom leta napao Tošić, pisali su mediji, zbog čega je reagovala i policija, a pevačica je sada otkirla da li je istina da je baš Jovanović tada bio sa njom u njihovom porodičnom domu.

"Na tu temu ne bih, zato što je to ispričana tema i o tome se mnogo pisalo. Ne želim ni na koji način da uvlačim ni Duška u tu priču, ni Nikolu, ni moju porodicu, ni moje ćerke koje to čitaju, one su već velike devojke. To su neke ružne i teške teme… Prošlo je… Toliko imamo divnih tema za razgovor, ali i toliko loših iz prošlosti, pa nek ostanu u prošlosti… Ajde da se nadamo da će biti mnogo lepših i da više neće biti ni nasilja, ni policije, ni ratova, bola, tuge, ratova... Da ovaj život ne bude samo nekakav problem, nego da bude i nešto lepo", istakla je ona.

Možda vas zanima

Podsetimo, Jelena Karleuša je početkom juna prijavila tadašnjeg supruga za fizički napad na nju i njenog prijatelja, zbog čega je reagovala i policija.

Pevačica je tada, kako je pisao Kurir, oko 5.15 ujutru pozvala policiju, koja je, po prijavi, odmah izašla na teren, gde je zatekla Jelenu s prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u porodičnu kuću na Dedinju, od koje ima ključ, a kako su naveli, bio je i pod vidnim dejstvom alkohola. Navodno, on je prijatelja svoje supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu, pisao je pomenuti list.

Možda vas zanima

Inače, Karleuša je nedavno prokomentarisala ko joj je od naših sportista simpatičan, navodeći baš košarkaša Nikolu Jovanovića.

Karleuša bacila oko na našeg poznatog košarkaša: "Divan je i prelep"

"Mi se pratimo na Instagramu, on je prelep i divan momak, hajde da kažem da smo dobri prijatelji, to je to što ću sada reći. Zašto ne pitate Nikolu? Nađite ga pa ga pitajte, to će biti interesantno", rekla je Jelena kroz smeh za Telegraf te dodala:

"Mislim da žena kao ja treba da priča o partneru kada zapravo on bude bio pored mene. Ne u kadru u medijima, ali u životu pored mene. Da bude neko ko će stajati pored i ispred mene, do tada, sve dok je iza u nekom skrivanju, mislim da ne treba bilo ko da se pominje", rekla je Karleuša.

Podeli:

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: