Aktuelno 33

22.10.2024.

9:58

Srpkinja besna zbog Tejlor Svift: "Niko nije uzeo procenat, ali najbogatija žena na svetu jeste"

Tejlor Svift ima veliki broj obožavatelja i u Srbiji koji su želeli da iskoriste njen dolazak u Beč i čuju je uživo, ali kako su koncerti zbog pretnji od terorističkog napada otkazani, jedna devojka požalila se nakon što je izvršila povrat kupljenih karata.

Izvor: B92.net

Srpkinja besna zbog Tejlor Svift: "Niko nije uzeo procenat, ali najbogatija žena na svetu jeste"
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Podeli:

Nakon što su tri planirana koncerta u Beču otkazana, ljudima je rečeno da će moći da vrate kupljene karte i dobiju svoj novac. Kako je navela jedna od devojaka iz Srbije, kada je to učinila, veoma se iznenadila jer joj je uzet procenat od kupljene karte.

"Tejlor Svift je oličenje pohlepe u najjačem smislu! Otkazano mi je bilo puno koncerata za života, što u Srbiji, što van Srbije. Niko mi nije uzeo procenat od karte pri povraćaju novca, ali najbogatija žena na svetu jeste", napisala je ona na mreži X.

"Uzela nam je 15 evra na 100 evra vrednosti karte", dodala je u komentaru.

Bilo je i onih sa sličnim komentarima, koji su takođe ljuti: "Meni su uzeli 24 evra za dve karte i još uvek pi*dim zbog toga, ali mislim da nije do nje. Svakako ne znam da li je mogla uopšte da uradi nešto i da nam vrate 100 posto"

Međutim, veliki broj korisnika odgovorio je na ovu objavu navodeći da su u pitanju procenti koji uzimaju firme koje prodaju karte i da taj novac sigurno ne ide pevačici. Ipak, i sama devojka koja je objavila status i ostali smatraju da je to trebalo da se spreči jer ni na koji način oni koji su kupili karte i želeli da dođu nisu krivi zbog otkazivanja koncerata.

Podsetimo, koncerti pevačke zvezde Tejlor Svift u Beču koji je trebalo da budu održani u avgustu otkazani su zbog pretnji od terorističkog napada, a fanovi su to teško prihvatili.

Društvene mreže tada su preplavili snimci ljudi u suzama i jecajima zbog ove činjenice, jer su koncert čekali godinu dana. "Koncert za koji si bila uzbuđena više od godinu dana, napraviš si sama autfit, doslovno ne prestaješ da misliš o tome i on bude otkazan", kazala je druga pa dodala: "RIP Eras Tour Beč. Mislim da nikad nisam ovoliko plakala", neki su od opisa videa koji su tada objavljeni.

Nakon otkazivanja obećano je da će im novac za karte biti vraćen, a sada su ponovo razočarani.

Svift inače važi za najbogatiju pevačicu na svetu sa procenjenom neto vrednošću od 1,6 milijardi dolara.

"Njeno bogatstvo uključuje 600 miliona dolara od turneja i tantijema, 600 miliona dolara od vrednosti njenog muzičkog kataloga i 125 miliona dolara od ulaganja u nekretnine", navodi Forbs.

Podeli:

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: