Aktuelno 0

21.10.2024.

20:14

50 Cent o Didiju: "Izgledalo je kao da radim neke nečuvene stvari, ali..."

Reper 50 Cent priznao je zašto je javno napadao Šona Didija Kombsa u poslednjih nekoliko godina, posebno nakon što je uhapšen.

Izvor: Jutarnji.hr

50 Cent o Didiju: "Izgledalo je kao da radim neke nečuvene stvari, ali..."
Profimedia

Podeli:

50 Cent i Didi već dugo nisu u dobrim odnosima, a nedavno je reper progovorio o optužbama na račun ozloglašenog muzičkog mogula koji je trenutno u pritvoru.

"Vidite, izgleda da radim neke izuzetno nečuvene stvari, ali nije tako. Zapravo govorim ono što sam govorio poslednjih 10 godina. Sada postaje sve intenzivnije kada je reč o Didiju i novostima, ali bez obzira na to, uvek kažem: 'To je moja perspektiva jer sam sve vreme izbegavao te stvari, jer to nije moj stil'", rekao je 50-godišnjak.

Možda vas zanima

Njihov sukob je postao još intenzivniji otkako je Didi sredinom septembra završio u pritvoru. 50 Cent je nakon Kombsovog hapšenja rekao da je počeo da snima dokumentarac o reperu pod nazivom "Diddy Do It?" (Didi je to uradio?).

Optužbe na račun Didija opisao je kao "uznemiravajuće", i istakao da njegovi postupci ne govore celu priču o hip-hopu i njegovoj kulturi.

Takođe je rekao da će sav prihod od filma donirati žrtvama seksualnog nasilja.

Možda vas zanima

Inače, Didija je već nekoliko muškaraca i žena optužilo za silovanje i seksualno zlostavljanje, a u pritvoru je završio zbog sumnje za reketiranje, trgovinu ljudima i krivična dela u vezi sa prostitucijom. On je negirao sve optužbe.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: