Aktuelno 13

21.10.2024.

16:16

Ponovo sve naljutila: Influenserka se izvinila zbog objave s Kalenić pijace, ali...VIDEO

Poznata srpska influenserka, Biljana Marković Miljaković, izazvala je gnev na mrežama nakon posete Kalenić pijaci, a novom objavom u kojoj se izvinila, dodatno je razbesnela javnost.

Izvor: B92.net

Ponovo sve naljutila: Influenserka se izvinila zbog objave s Kalenić pijace, ali...VIDEO
Ttatty/Shutterstock

Podeli:

Poznata srpska influenserka Biljana Marković Miljaković izazvala je gnev na mrežama nakon posete Kalenić pijaci.

Biljana je snimila video u kojem je, kako su njeni pratioci na TikToku zaključili, ismevala jednu prodavačicu voća i povrća, a sada je pokušala, ali bezuspešno da se izvini.

@bilja_chic Kalenic pijaca pt. 2, odgovor na sve komentare iz prethodnog videa. Voli vas vasa Biljana #foryou #kalenicpijaca #suncandan #beograd #volimbeograd #samoprirodno #ljubav ♬ original sound - bilja_chic

U prvom videu koji je izazvao buru na društvenim mrežama, Biljana je šetala čuvenom beogradskom pijacom i zastala kod žene koje prodaje voće i povrće.

"Kakav divan osećaj doći na Kalenić, pričati o tako običnim, jednostavnim stvarima, a ona kaže muuuke velike", izgovorila je Biljana, a prodavačica je pojasnila: "Pa muke, vidiš da se ne prodaje, nema naroda".

Na to se influenserka još jače nasmejala:

"Kaže, slaba prodaja a-ha-ha-ha... Divan je ovaj Beograd", zaključila je Biljana.

U videu izvinjenja, pokušala je da se opravda:

"Dragi pratioci, hvala vam na velikoj pažnji koju je moj prethodni video izazvao. Nažalost, primetila sam dosta negativnih komentara. Žao mi je ako sam bilo koga uvredila jer mi to nije bila namera. Ja obožavam Kalenić pijacu i svake subote sa Novog Beograda dolazim da uživam na njoj. Ako sam bilo koga uvredila i ako je neko to pogrešno shvatio, izvinjavam se i nadam se nastavku naše interakcije, pozitivne i dalje. Vidimo se sledeće subote na Kaleniću! Srdačan pozdrav, Biljana", rekla je u snimku.

Ipak, njeno izvinjenje postiglo je suprotan efekat:

"Gospođo Biljana, vaša interakcija je bila 'tone deaf'.U autfitu od ko zna koliko hiljada evra razgovarate s ženom koja minimalno zarađuje za život, pritom se žali, a vi se osmehujete", napisala joj je jedna korisnica TikToka.

Druga je dodala:

"Jedan psihijatar je vaš video nazvao 'primerom toksične pozitivnosti', što smo svi osetili, a vi sada i potvrdili ovim 'ako'. Nije problem pogrešiti, problem je ne uvideti grešku".

"Zašto se ovoj osobi svi obraćaju sa 'gospođo' kada je ona daleko od toga?! A vašom objavom ste pokazali kompletno odsustvo svesti o životu i ljudima oko vas, ne možete da uvredite nekoga ko je iznad", dodao je treći.
"Pravo izvinjenje bi bilo da ste otišli kod žene, kupili pola tezge i pozvali i ostale da to isto učine, a ovo je kao robot da deklamuje nešto što je AI sastavio", napisao je još  jedan Tiktoker.
 

Podeli:

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: