Aktuelno 1

21.10.2024.

15:52

Protiv Didija Kombsa podneseno još pet tužbi

Reper Šon Didi Kombs uhapšen je 17. septembra i trenutno se nalazi u pritvoru u Njujorku.

Izvor: Jutarnji.hr

Protiv Didija Kombsa podneseno još pet tužbi
Profimedia

Podeli:

Tereti se za reketiranje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kriminalna dela vezana za prostitucij, a ovih dana je protiv njega podignuto još pet optužbi.

Kako prenosi NBC News, advokat Toni Bazbi je u nedelju podneo još pet novih građanskih tužbi protiv repera, a tužioci nisu imenovani. U tužbama se navodi da je Kombs seksualno zlostavljao i silovao tužioce u odvojenim incidentima od 2000. do 2022. godine. Dva tužitelja su muškarci, a tri su žene, od kojih jedna tvrdi da je imala 13 godina kad ju je Dedi silovao.

Možda vas zanima

Osim toga su ga optužili za drogiranje jednog od muškaraca i tri žene.

Bazbi je za medije rekao da planira da podnese sveukupno sedam tužbi.

"Ostavićemo da navodi iz ovih tužbi pričaju sami za sebe i radićemo na tome da se pravda zadovolji. Očekujemo da ćemo dizati tužbe na nedeljnom nivou gde ćemo imenovati Kombsa i druge okrivljene dok nastavljamo da skupljamo dokaze i pripremamo tužbe", rekao je advokat.

Možda vas zanima

Advokat je prošlog ponedeljka podneo još šest tužbi protiv repera, a Kombsov advokat je sve negirao.

"Gospodin Kombs i njegov pravni tim imaju puno poverenje u činjenice, svoju pravnu odbranu i integritet sudskog procesa. Na suđenju će se saznati istina da gospodin Kombs nikad nije nikog seksualno zlostavljao - odraslu ili maloletnu osobu, muškarca ili ženu", rekli su oni.

Inače, reperu su tri puta odbili kauciju tako da će svoje suđenje dočekati u pritvoru. Njegovo je suđenje zakazano za 5. maj 2025. godine. Federalni tužioci su na ročištu ranije ovog meseca rekli da istražuju više od 90 uređaja koji pripadaju Kombsu, a koju su zaplenjeni s njegovih imanja u pretresu koji se dogodio ranije ove godine.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: