Aktuelno 5

22.10.2024.

8:04

Eva Mendes smatra da nije dobra glumica: Ponovo bi pristala da glumi samo pod jednim uslovom

Eva Mendes je u novom intervjuu za The Sunday Times otkrila da bi se povukla iz glumačke penzije pod uslovom da može da radi uz svog supruga Rajna Goslinga.

Izvor: Index.hr

Eva Mendes smatra da nije dobra glumica: Ponovo bi pristala da glumi samo pod jednim uslovom
EPA/WARREN TODA

Podeli:

Poslednji film u njenoj karijeri bio je rediteljski debi njenog supruga, triler Lost River iz 2014. godine.

Kada su je novinari Varajetija 2022. godine pitali o odlasku u penziju, glumica je rekla da je odustala od glume jer je htela da se posveti odgoju dece, ali i zato što nije bila zadovoljna ulogama koje su joj nudili producenti.

"Glumice latinoameričkog porekla u današnje vreme dobijaju više prilika, ali pre deset godina, kada sam se povukla iz sveta glume, situacija nije bila takva. Uzbudljivo je što stvari sada funkcionišu drugačije, ko zna šta ću raditi u budućnosti. Međutim, trenutno želim da budem kod kuće sa svojom decom", rekla je tada glumica.

Profimedia/Mary Evans/Allstar/Graham Whitby Boot.

Mendes smatra da nije dobra glumica

Kako prenosi Deadline, Mendes je u novom intervjuu objasnila da joj nije bilo teško da odustane od glumačke karijere.

"Nikada nisam bila zaljubljena u glumu. Ne želim da zvuči kao da se podcenjujem, ali nisam bila dobra glumica. Imala sam dobre trenutke samo kada bih radila s zaista talentovanim ljudima", objasnila je.

Najviše se ponosi projektima na kojima je glumila uz Goslinga.

"On iz mene uspeva da izvuče nešto što mi pre nije bilo dostupno", rekla je Mendes i dodala da bi volela da ponovno glumiti uz njega.

Mendes i Gosling zajedno su glumili u jednoj epizodi serije Drunk History, koja se emitovala 2011. godine, te u kriminalističkoj drami The Place Beyond the Pines iz 2012. godine.

Film The Place Beyond the Pines, u kojem su glavne uloge igrali Gosling, Mendes i Bredli Kuper, dočekao je uglavnom pozitivne recenzije, a Mendes je dobila pohvale za svoju izvedbu.

Bivša glumica trenutno radi kao model i osnovala je frimu za čišćenje. Nedavno je napisala dečju knjigu Desi, Mami, and the Never-Ending Worries, u kojoj majka pomaže ćerki koja se bori s anksioznošću. 

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: