Aktuelno 0

21.10.2024.

13:07

"Je**š Pi Didija": Pevačica promenila reči čuvenog hita koji ju je proslavio VIDEO

Pevačicu Kešu je proslavio hit "Tik Tok", međutim, nakon hapšenja repera Didija odlučila je da promeni stih u pesmi u kom se on pominje.

Izvor: B92.net

"Je**š Pi Didija": Pevačica promenila reči čuvenog hita koji ju je proslavio VIDEO
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Podeli:

"Probudim se ujutru i osećam se kao Pi Didi (Hej šta ima devojko)", tako je počinjao pomenuti hit iz 2009. godine.

Nakon hapšenja Didija zbog nakon optužbi za seksualne napade i trgovinu ljudima, pevačica je odlučila da promeni početak pesme "Tik Tok".

"Probudim se ujutru uz osećaj je**š Pi Didija", glasi novi početak nekadašnjeg hita.

Ovim povodom Keša se oglasila i na Iksu, nekadašnjem Tviteru.

"Tik Tok je bio moj prvi singl koji sam podarila svetu i kome je pripisan moj glas i moje ime!!! Sećam se da sam ga učinila zabavnim i srećnim jer sam se tako osećala i želela sam i da se drugi tako osećaju. Ono na šta sam toliko ponosan je to kako se osećam zbog ove pesme, a to su emocije sa kojima želim da se svi povežemo", započela je pevačica svoju objavu na Iksu.

"Nakon 15 godina, ovu pesmu vidim kao snimak načina na koji sam tada videla svet. Ta devojka je bila naivna i divlja i razigrana. Ova pesma ovekovečuje moju stranu koju mnogo volim i sada vidim da moram žestoko da se zaštitim. Svet se toliko promenio, a i ja. Apsolutno volim novu promenu teksta.  Da, to je trajno. Ponovo ću ga snimiti kada budem imala zakonska prava na to!

Podeli:

Tagovi

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: