Aktuelno 7

21.10.2024.

10:45

Poznati glumac se drogirao i pio 12 boca alkohola nedeljno: Jedna stvar ga je potpuno promenila

Poznati glumac Kolin Farel nedavno je otvorio dušu i ispričao u kojem trenutku je odlučio da promeniti svoj život i šta ga je nateralo da se izleči od zavisnosti s kojima se dugo borio.

Izvor: Index.hr

Poznati glumac se drogirao i pio 12 boca alkohola nedeljno: Jedna stvar ga je potpuno promenila
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Podeli:

Priznao je da je znao da popije otprilike tri boce viskija, 12 boca crnog vina i 60 krigli piva nedeljno pre nego što se otreznio.

Njegovom sinu dijagnostikovan je redak sindrom

"Džejms je imao dve godine kad sam se otreznio", rekao je Kolin Farel za Daily Mail.

Naime, njegovom sada 20-godišnjem sinu Džejmsu tada je dijagnostikovan Angelmanov sindrom, redak neurogenetski poremećaj koji zahvata nervni sistem i uzrokuje razvojne i intelektualne teškoće.

Džejms spada među onu decu s Angelmanovim sindromom koja imaju teže simptome, zbog čega nema nikakvu verbalnu komunikaciju i ne može da živi bez pomoći njegovatelja, koji mu pomaže u obavljanju svakodnevnih zadataka.

"Deo 'goriva' koje sam iskoristio da se oslobodim alkohola, droga i svega toga bilo je saznanje da on ima zdravstvenih problema", prisetio se Farel.

"Deci trebaju roditelji ili bake i dedke ili neko drugi - da se brinu za njih", rekao je. 

"Jedna od stvari koju me je Džejms naučio bila je da unutar sebe pristupim želji za životom, čak i ako se u početku više radilo o tome da sam mislio da želim da živim kako bih bio u njegovoj blizini", zaključio je na kraju.

Pokrenuo je fondaciju

Zbog svega što je prošao sa sinom, ovaj 48-godišnji glumac odlučio je da pokrenuti fondaciju za odrasle osobe s intelektualnim poteškoćama kako bi im pomogao barem na neki način.

"Želim da svet bude dobar prema Džejmsu. Želim da se svet odnosi prema njemu s ljubaznošću i poštovanjem", rekao je početkom avgusta ove godine za People. 

Fondacija koja nosi ime Kolina Farela fokusira se na ljude s posebnim potrebama u trenutku kada napune 21 godinu i izgube svu pomoć koja im je do tada bila dostupna.

Sina Džejmsa Kolina je dobio s bivšom devojkom, kanadskom manekenkom Kim Bordenave, a osim njega, s glumicom Alicjom Bačleda-Kurus ima i 15-godišnjeg sina Henrija s kojim se nedavno pojavio na premijeri svoje nove serije "Pingvin" u Njujorku.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: