Aktuelno 3

20.10.2024.

21:18

Radnici hotela pod istragom: Snabdevali Lijama drogom, a čim je preminuo, taksi iz hotela odvezao ovu ženu

Osoblje hotela u Buenos Ajresu, u kojem je poginuo Lijam Pejn, istražuje se zbog snabdevanja zvezde teškim drogama u danima koji su prethodili tragediji.

Izvor: Kurir/M.J.

Radnici hotela pod istragom: Snabdevali Lijama drogom, a čim je preminuo, taksi iz hotela odvezao ovu ženu
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Podeli:

Pojedini su optuženi za šverc raznih narkotika u pevačevom apartmanu u hotelu CasaSur u luksuznom okrugu Palerma. Rečeno je da su čistačica i još jedan član osoblja sakrili drogu u kutiji za sapun koju su detektivi pronašli u sobi 31-godišnjeg Pejna nakon njegove smrti.

U apartmanu na trećem spratu otkriveni su beli prah, kristali, tablete i drugi pribor za konzumiraje narkotika. Policija je hemikalije – za koje se veruje da su kokain i krek kokain, poslala na analizu.

Možda vas zanima

Smatra se da je uprava CasaSur-a bila upoznata sa neuobičajenim ponašanjem neimenovanih muškaraca i otpustila jednog člana osoblja. Detektivi su takođe ispitivali čoveka o njegovoj mogućoj ulozi u Pejnovoj smrti.

"U hotelu su bila dva tipa koja su davala Lijamu drogu", otkrio je blizak prijatelj Pejna.

Poslali su taksi da pokupe pakete za njega.

Možda vas zanima

"Jedan od momaka je radio u odeljenju za čišćenje. Nakon što je Lijam umro, primetili su da je jedan taksi poslat na kućnu adresu čistačice. Upravnik hotela ga je pitao zašto je taksi otišao do njene kuće i kada nije mogao da da objašnjenje, dobio je otkaz. Policija je intervjuisala čistačicu i još jednog člana osoblja", rekao je ovaj izvor za DailyMail.

Predstavnici hotela za sada su odbili da komentarišu ove navode.

U međuvremenu, istražitelji argentinskog ministarstva pravde zahtevali su kompletan toksikološki pregled pre nego što Pejnovo telo bude predato njegovoj porodici i vraćeno u Veliku Britaniju.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: