Aktuelno 4

20.10.2024.

17:21

Prijatelj nastradalog pevača tvrdi da je on bio "čist": "Ništa nije ukazivalo..."

Pevač Lijam Pejn bio je primoran da produži svoje putovanje u Argentinu nakon što je njegov zahtev za vizu za boravak u Americi prvobitno odbijen zbog zloupotrebe droga.

Izvor: Jutarnji.hr

Prijatelj nastradalog pevača tvrdi da je on bio "čist": "Ništa nije ukazivalo..."
Profimedia

Podeli:

Kako dalje prenosi Dejli mejl, da bi pevač dobio vizu i nastavio da živi na Floridi sa svojom  devojkom Kejt Kasidi, Pejn je morao da se podvrgne psihijatrijskim i medicinskim testovima koji su pokazali da on ne konzumira opijate da bi dobio zeleno svetlo za vizu.

Možda vas zanima

"Lijam je morao da produži svoju američku vizu. Imao je vizu O-1, koja je za umetnike, sportiste i druge ljude izuzetnih dostignuća. Ali jedno od pitanja na obrascu kaže: 'Da li ste ikada zloupotrebljavali alkohol ili drogu?' Lijamovi problemi sa drogom i alkoholom su dobro dokumentovani. Opšte je poznato da je bio na rehabilitaciji u SAD, pa je morao da čekira ovo polje i zbog toga su ga morali pregledati lekar i psihijatar", rekao je izvor.

Možda vas zanima

Pejn je trebalo da preuzme vizu krajem nedelje i da se vrati svojoj devojci istog dana.

"Rezultati testa su bili dobri. Lijam je bio 100 odsto "čist". Trebalo je da ima sastanak u ambasadi u četvrtak i da podigne vizu u petak", rekao je pevačev blizak prijatelj i nastavio:

"Poslednji put kada sam razgovarao sa Lijamom, nisam imao pojma da će uraditi bilo kakvu glupost. Svi su skrhani. Kejt je skrhana...", dodao je on.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: