Aktuelno 0

19.10.2024.

20:25

Poznati muzičar otkrio: "Skoro sam je***o mrtav!"

Ozi Ozborne je otkrio pravi razlog zašto više ne može da ide na turneje, i to nije zbog njegove dijagnoze Parkinsonove bolesti.

Izvor: B92.net

Poznati muzičar otkrio: "Skoro sam je***o mrtav!"
Profimedia

Podeli:

Zvezda benda Black Sabbath-a se našalila: "Skoro sam je***o mrtav!", dok je govorio o svojim zdravstvenim problemima i komplikaciji koja mu stvara najviše poteškoća.

Muzičar je u poslednjih pet godina prošao kroz sedam operacija, uključujući četvrtu operaciju kičme u septembru 2023, a navodno se bori sa Parkinsonovom bolešću još od 2003. godine.

Međutim, u intervjuu za The Sun, Ozi je otkrio da nije mogao normalno da hoda otkako je prošao kroz operaciju nakon što se spotakao 2019. godine.

Zvezda je otkrila da je pala tokom noćne posete kupatilu, nezgodno se prizemljila i povredila.

Ozi je priznao da veruje kako se previše krivice za njegovo stanje pripisuje dijagnozi Parkinsonove bolesti.

Objasnio je: "Otišao sam kod doktora i pretpostavljaš da svi znaju šta rade. Moj sin Džek ima video na kojem se vidi kako idem na operaciju i govorim: 'Vidimo se za nekoliko minuta'. Od tada nisam mogao normalno da hodam."

Ozi je dodao: "Mislim, kada sam pao 2003. godine, i dalje sam išao na turneje, a tada sam već imao Parkinsonovu bolest. Ta je***a operacija je bila problem."

Zvezda je takođe priznala da se ne kaje ni zbog čega i da ne bi ništa promenila u svom životu.

Otkrio je da ga je supruga Šeron pitala da li bi nešto promenio kada bi mogao sve ispočetka, a on je priznao da ne bi, jer je imao sjajan život, prenosi Dejli Mejl.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: