Aktuelno 1

19.10.2024.

16:45

Lijam Pejn je bio na haluciogenim drogama? Čeka se zvanična potvrda FOTO

Lijam Pejn je mogao da bude pod uticajem droge za koju se zna da izaziva psihotične napade i halucinacije kada je umro, objavili su britanski mediji, pozivajući se na izvore iz argentinske policije.

Izvor: B92.net/Miror

Lijam Pejn je bio na haluciogenim drogama? Čeka se zvanična potvrda FOTO
EPA-EFE/JASON SZENES

Podeli:

Kako su mediji već izvestili, 31-godišnji Pejn se neposredno pre smrti ponašao čudno. Policija u Buenos Ajresu sada istražuje teoriju da je Lijam uzeo moćnu supstancu, koja može da izazove ekstremne uspone i padove i učini korisnika  agresivnim.

Policajci su rekli za TMZ, a preneo je Miror, da je Lijamovo ponašanje delovalo u skladu sa upotrebom halucinogenih droga, ali nisu potvrdili koje su supstance bile prisutne u njegovoj hotelskoj sobi.

Nalazi rezultata testova pronađenih narkotika i lekova tek treba da budu u potpunosti zabeleženi.


Inicijalna obdukcija, obavljena u sredu uveče, pokazala je da je Lijam preminuo od višestrukih povreda, uključujući frakturu lobanje, koja je izazvala "unutrašnje i spoljašnje krvarenje".

Transkript poziva hitne pomoći, koji je obavilo osoblje hotela, otkriva da je menadžer hotela rekao službi hitne pomoći: "Imamo gost koji se drogirao i uništava sve u svojoj sobi. Treba nam neko da dođe".


Menadžer je rekao i da je život gosta u opasnosti, zbog balkona u Lijamovoj sobi.

"Morate hitno nekoga da pošaljete jer mislim da je život gosta u opasnosti. Oni su u prostoriji koja ima balkon, zabrinuti smo da će učiniti nešto, da će ugroziti svoj život".

Prema lokalnim medijima, lek Klonazepam, koji se koristi za kontrolu napada ili napada usled epilepsije, kao i napada panike, uklonjen je iz Lijamove hotelske sobe.

Na fotografijama iz Lijamove hotelske sobe vide se tragovi belog praha, limene folije i razbijenog televizijskog ekrana. Zvaničnici nisu komentarisali niti dali bilo kakve zvanične informacije koje bi podržale ili odbacile nepotvrđene tvrdnje.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: