Aktuelno 5

19.10.2024.

8:54

Procureo poslednji snimak Lijama Pejna, urlao na ženu: "Daću ti 20.000 dolara, mogu jer imam 55 miliona" FOTO

Pevač Lijam Pejn viđen je kako se svađa s nepoznatom ženom oko novca u predvorju hotela "Casa Sur", samo nekoliko sati pre nego što je pao s balkona hotela u Argentini i preminuo.

Izvor: b92.net/Daily mail

Procureo poslednji snimak Lijama Pejna, urlao na ženu: "Daću ti 20.000 dolara, mogu jer imam 55 miliona" FOTO
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Podeli:

Bivši pevač benda "One Direction" preminuo je od posledica pada sa trećeg sprata hotela "Casa Sur" u Buenos Ajresu, a pre te tragedije, gosti hotela su podelili jeziva sećanja na trenutke pre njegove smrti, uključujući "njegovo agresivno ponašanje" i "vrisku“, ekskluzivno je objavio Daily Mail.

Majkl Flajšman iz Sjedinjenih Država, koji je takođe odseo u tom luksuznom hotelu ispričao je da je samo tri sata pre smrti, pevač delovao "divlje" i da se svađao s neimenovanom ženom oko novca.

Flajšman je naveo da je Pejn nepoznatoj ženi ponavljao jedno te isto:

"Daću ti 20.000 dolara samo zato što mogu. Imam 55 miliona dolara i volim da pomažem ljudima", rekao je on za Daily Mail.

Opisao je situaciju kao "vrlo napetu", a žena je razgovarala na španskom s upravnikom hotela, koji je njene reči prevodio pevaču. Dodao je da je Pejn delovao vrlo uznemireno, da je mlatarao rukama i hodao unaokolo.

Isti izvor je rekao da je ženi s kojom se Pejn svađao bilo veoma neprijatno i da je delovala uplašeno.

Još jedan svedok, žena koja se predstavila kao Rebeka iz Vašingtona, koja je takođe odsela u hotelu i srela Pejna, navela je za Daily Mail da se on sve vreme ponašao "pomalo bizarno".

Rekla je da je jedan od njenih prijatelja trebalo da bude u apartmanu u kojem je odseo Pejn, ali pevač se nije odjavio do poslepodneva, iako je to trebalo da učini do 11 časoava.

Dodala je da je osoblje hotela bilo vrlo nervozno, posebno zbog događaja koji su usledili.

Navodno, kada je krenula da uđe u lift, ispred su bile tri devojke i Rebeka, a onda je došao i Pejn.

"Čudno se ponašao, vikao je: 'Da, ja sam Pejn, želite li da delite prostor sa slavnom osobom?' Ja nisam htela, ali devojke su ušle i posle je jedna ispričala da ju je zgrabio za vrat i počeo da je davi, ali kobajagi", ispričala je Rebeka. 

Prema njenim rečima, devojke su ispričale da je, kad je izašao iz lifta, odbio da uđe u apartman.

"Legao je na sofu u hodniku, a osoba koja je bila sa njim je pokušavala da ga nagovori da uđe unutra. On to nije hteo i u jednom momentu je delovalo kao da se onesvestio. Ne znam šta se zatim dešavalo, ali jedna od devojaka je rekla da je u jenom momentu izgovorio: 'Bio sam u dečačkom bendu, zato sam tako s*eban'. Ubrzo je ponovo sišao u lobi, gde sam i dalje bila. Imao je lap top sa sobom, otvorio ga je, pretpostavljam da je pročitao neki mejl i počeo je glasno da psuje. U jednom trenutku je bacio lap top o pod", ispričala je Rebeka.

Lijam Pejn je preminuo u 31. godini, a prema poslednjim informacijama, policija istražuje njegovu smrt.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: