Aktuelno 0

18.10.2024.

18:52

Širi se snimak preminulog pevača na kom opisuje susret s Didijem: "Plašim se tog čoveka" VIDEO

Internetom je počeo da kruži snimak Lijama Pejna kako u šou Grejama Nortona opisuje svoj susret s Didijem, mogulom optuženim za trgovinu ljudima, seksualno zlostavljanje i silovanje, ali i Džej Zi-jem.

Izvor: Index.hr

Širi se snimak preminulog pevača na kom opisuje susret s Didijem: "Plašim se tog čoveka" VIDEO
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Podeli:

"Otišao sam da razgovaram s njim i Džej Zi-jem. Pružio sam mu ruku, a on se samo nasmejao... Imao je najzlobniji smeh koji sam ikad čuo. Tako da se pomalo bojim tog čoveka", rekao je Lijam 2017. godine u popularnoj emisiji.

Opisao je i kako ga je Didi zatim uhvatio za ruku i nikako nije hteo da je pusti.

"To je bilo najduže rukovanje ikad. Pitao sam se kad će se završiti", nastavio je Lijam.

Susret se dogodio na jednoj zabavi, ali nije jasno čijoj. Lijam je još otkrio da je na toj zabavi bio i Leonardo Dikaprio.

"Telohranitelj Džej Zi-ja me odgurnuo"

Zatim je opisao i svoj utisak o Džej Zi-ju.

"Tada se dogodilo ono najgore. To s Džej Zi-jem... Nagnuo sam se da bih razgovarao s njim, ali ispalo je da se ne možeš samo  da se nagneš prema njemu, to nije dopušteno. Njegov telohranitelj me odgurnuo, odleteo sam preko cele sobe. Zaključio sam - ok, samo ću sediti ovde s Eli Gulding. Baš je bilo neugodno", dodao je tad 24-godišnji pevač kroz smeh.

@evie.magazine Liam Payne recalls strange meeting with P. Diddy, who shook his hand while maintaining eye contact and smiling/laughing and would not let go. They way Salma’s smile drops when he said is name is crazy #pdiddy #salmahayek ♬ original sound - donnie

Međutim, fanovima sklonima teorijama zavere to nije toliko smešno. Kad se pojavio isečak, krenule su brojne teorije, pa čak i sugerisanja "Didijeve umešanosti u Lijamovu smrt", za šta, naravno, nema dokaza.

Međutim, editovane snimke s jezivom muzikom u pozadini dok Lijam priča ovu anegdotu preplavile su TikTok.

Zatim su se proširile i snimke intervjua sa svim članovima benda u kojima potvrđuju da su svi osim Harija Stajlsa bili na Didijevim žurkama.

"Ja sam hteo mirno veče, pa ga nisam upoznao", rekao je Hari.

Šta se sve zna o smrti pevača? 

Britanski pevač Lijam Pejn (31), nekadašnji član One Direction-a, preminuo je nakon pada s 40 metara visokog balkona hotela Casa Sur u Buenos Airesu.

Nesreća se dogodila u sredu malo posle 17 sati, a lkari su rekli da mu nije bilo spasa. Svedoci za američki tabloid TMZ tvrde da se Lijam ranije ponašao čudno u predvorju hotela, gde je navodno nastao snimak susreta s obožavateljkama.

Osoblje hotela pozvalo je policiju neposredno pre nego što je Pajn pao s trećeg sprata. U hitnom pozivu policija je obaveštena o "agresivnom muškarcu koji je možda pod uticajem narkotika i alkohola".

Naglasili su i da razbija stvari i hotelsku sobu, a argentinski mediji objavili su fotografije razbijene sobe. 

Pejn je nekoliko nedelja boravio u Argentini, gde je otputovao kako bi podržao bivšeg kolegu iz grupe One Direction, irskog pevača Niala Horana, koji je tamo održao koncert. 

S Lijamom je neko vreme bila i njegova devojka Kejt Kasidi, ali dva dana pre njegove smrti vratila se u SAD.

Lijam je u prošlosti javno govorio o svojim problemima s mentalnim zdravljem i o zavisnostima s kojima se borio. 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: