Aktuelno 5

18.10.2024.

17:04

"Bio sam totalno dezorijentisan, a onda se go Didi pojavio iznad mene": Otkriveni novi zastrašujući detalji

Nakon hapšenja repera Didija Kombsa u javnost su isplivali detalji njegovih razuzdanih zabava.

Izvor: Index.hr

"Bio sam totalno dezorijentisan, a onda se go Didi pojavio iznad mene": Otkriveni novi zastrašujući detalji
EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Podeli:

Policija je još u martu sprovela raciju u njegovim domovima i zaplenila više od 1.000 bočica bejbi ulja i lubrikanata. Iako je njegov advokat za Njujork Post pokušao da objasni zašto je reper imao ogromne zalihe dečjeg ulja u svojim vilama, sada su isplivali novi detalji.

U tužbi se tvrdi da je Didi na žurkama koristio lubrikante pomešane s drogom za silovanje kako bi pojedinci lakše iskoristili svoje žrtve.

"Kombsu se lično svidela upotreba leka za silovanje Rohipnol ili GHB za počinjenje gnusnih dela seksualnog nasilja i silovanja bez pristanka nad bezbrojnim žrtvama", stoji u tužbi, prenosi Newsweek.

Drogu su stavljali i u piće

U tužbi se dalje tvrdi da bi reper "polivao žrtve losionima ili sličnim uljima za telo", koji su sadržali drogu, "kako bi se droga apsorbovala kroz kožu u telo žrtve".

Navedeno je i da se DHB stavljao u alkoholna pića tokom Didijevih zabava.

"Kombs bi često tajno dodavao drogu u alkoholna pića koja su se služila na njegovim zabavama, obično u naizgled nevinoj čaši šampanjca. Gosti su bili prisiljeni da piju ta alkoholna pića s GHB-jem pre ulaska ili dok su bili na njegovoj zabavi", stoji u tužbi. 

Neimenovani svedok, čije su izjave takođe uzete u obzir pri sastavljanju tužbe, tvrdi da je popio jedno piće na Kombsovoj zabavi u oktobru 2021., a zatim postao "dezorijentiran" jer je "soba počela da se vrti".

"U stanju zbunjenosti pokušao sam da se sklonim iz situacije tražeći siguran prostor. Pokušavao je da ode, a muški glas mu je rekao da izdrži", navodi se.

Svedok se seća golog Didija iznad sebe

"Sledeće čega se seća je da je bio u spavaćoj sobi. Uprkos tome što je nejasno bio svestan svoje okoline, nije mogao da se pomeri ni govori. Osećao se kao da je zarobljen u vlastitom telu. Više muškaraca počelo je da ga seksualno napada, a seća se da je video golog Kombsa iznad sebe u jednom trenutku", napisano je. 

Didijev advokat Mark Agnifilo rekao je za New York Post da to što je pronađena ogromna količina bejbi ulja nije ništa čudno. 

"Mislim da nije bilo 1.000. Mislim da je bilo puno. Mislim, Costco (američki trgovački lanac, op. a.) je odmah niz ulicu. Mislim da Amerikanci kupuju na veliko, to je poznata stvar", rekao je. 

"I znate da su to odrasle osobe koje su dale dozvolu i koje rade ono što odrasli rade s privolom. Ne možemo postati toliki puritanci u ovoj zemlji da mislimo da je seks na neki način loša stvar jer da je tako, ne bi više bilo ljudi", dodao je. 

Suočava se s mnogim optužbama

Čak 120 osoba planira da podigne tužbu protiv Didija, od kojih je 25 bilo maloletno u vreme incidenata zbog kojih pokreću tužbe.

Jedna osoba je navodno imala 9 godina kad se dogodilo zlostavljanje. Advokatu koji će zastupati te ljude javilo se ukupno 3.280 ljudi koji tvrde da ih je reper zlostavljao. U 24 sata javilo se čak 12 hiljada navodnih žrtava i svedoka. Reper sve poriče.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: