Aktuelno 2

18.10.2024.

16:35

Al Paćino doživeo povredu penisa: "Trauma me i dalje proganja"

Al Paćino objavio je memoare Sonny Boy u kojima je, između ostalog, pisao o povredi penisa koju je zadobio u detinjstvu.

Izvor: b92.net/index.hr

Al Paćino doživeo povredu penisa: "Trauma me i dalje proganja"
Profimedia

Podeli:

Kaže da mu je to bilo jedno od najsramotnijih iskustava u životu.

U knjizi opisuje svoje odrastanje u južnom Bronksu u Njujorku.

"Bio sam poput mačke s mnogo više od devet života. Imao sam više nezgoda i nesreća nego što mogu nabrojati", rekao je glumac, a zatim otkrio kako je zadobio povredu penisa.

"Hodao sam po tankoj ogradi, i izvodio svoj ples. Padala je kiša celo jutro i skliznuo sam se i pao, ašipka me pogodila tačno među noge", piše Al Paćino.

Priseća se da ga je toliko bolelo da je jedva mogao da hoda do kuće.

"Jedan stariji čovek me video kako uzdišem na ulici, podigao me i odneo do tetkinog stana", napisao je Paćino. Tamo je čekao lekara da dođe u kućnu posetu.

"Ležao sam na krevetu, s pantalonama potpuno spuštenim dok su tri žene, moja majka, teta i baka, bockale moj penis u polupanici. Pomislio sam, Bože, molim te, uzmi me sada, dok sam slušao kako šapuću jedna drugoj dok su vršile inspekciju", prepričava.

Kaže da je penis "ostao na mestu", ali ima traumu zbog tog događaja.

"Do danas me proganja pomisao na to", rekao je.

Memoari uključuju više uspomena iz Paćinovog detinjstva. Osim nesreća na ogradama, on opisuje vreme provedeno u krađi hrane i brojne dečje vratolomije.

"Nestašluci i bežanje bili su naša zabava", dodao je.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: