Aktuelno 2

18.10.2024.

14:24

Vojaž se pohvalio: "Prvi Srbin o kom piše Bilbord" FOTO

Muzičar Mihajlo Veruović Vojaž se pohvalio fanovima da je prvi Srbin o kom je pisao argentinski portal Bilbord, a u tom tekstu je pomenuto i ubistvo Zorana Đinđića.

Izvor: B92.net

Vojaž se pohvalio: "Prvi Srbin o kom piše Bilbord" FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

"Prvi Srbin o kojem piše Bilbord", napisao je Vojaž na Instagramu.

Inače, reč je o portalu Bilbord iz argentine, ogranku američkog uticajnog časopisa, a u tom tekstu, između ostalog, piše:

"Mihajlo Veruović, poznat pod umetničkim imenom Vojaž, izdvaja se kao jedna od najperspektivnijih figura urbane muzike u istočnoj Evropi. Rođen u Beogradu, ovaj 23-godišnji reper i glumac dominira muzičkom scenom svog regiona i sprema se da pređe granice i dostigne svetsku slavu. Sa impresivnom bazom od skoro dva miliona pratilaca na Instagramu i Tiktoku, te više od 1,5 milijardi preslušavanja na striming platformama, Vojaž privlači pažnju publike i međunarodne industrije. Njegov muzički stil, koji kombinuje zarazne ritmove sa višejezičnim tekstovima, osvaja top-liste u više od 20 zemalja".

Mladi treper se odmah pohvalio svojim fanovima da je o njemu pisao portal Bilbord iz Argentine.

U tekstu je navedeno i:

"Sa impresivnom bazom od skoro dva miliona pratilaca na Instagramu i TikToku, i više od 1,5 milijardi pregleda na platformama za striming, Vojaž privlači pažnju međunarodne javnosti i industrije. Njegov muzički stil, koji spaja upečatljive ritmove sa višejezičnim tekstovima, dovodi ga do top lista u više od 20 zemalja".

Navedeno je i da se "jedan od ključnih trenutaka u njegovoj karijeri dešava kada njegova pesma "Gad" postane viralna u video snimku fudbalskog tima Pari Sen Žermena, stavljajući ga na radar hiljada novih slušalaca".

"Odatle, Vojaž deli bine s najuticajnijim umetnicima u Evropi, dok njegovo prisustvo na Pariskoj nedelji mode, kao gost dizajnera Mikea Amirija, učvršćuje njegov status i muzičke i modne ikone. Vojaž ne krije ambiciju da osvoji druga tržišta. 'Voleo bih da se suočim sa izazovom engleskog i španskog tržišta', komentariše on u intervjuu. Mladi Srbin sanja o saradnji na visokom nivou, pominjujući imena poput Drejka i Džeja Balvina, kao mogućeg studijskog partnera", citirao je Vojaža autor teksta, pa doda:

"Put do slave nije lak. Odrastao na ulicama Novog Beograda, njegov život je obeležen epizodama nasilja i ličnim tragedijama. U detinjstvu, njegova porodica beži u Francusku nakon napada koji je umalo koštao života njegovog oca, telohranitelja premijera Srbije Zorana Đinđića. U Srbiji, već u tinejdžerskim godinama, suočava se sa gubitkom bliskog prijatelja, što ga vodi u komplikovan život na ulici..."

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: