Aktuelno 17

18.10.2024.

13:47

Bil Klinton na sahrani Etel Kenedi zgranuo svet: "Flertovala si sa mnom..." VIDEO

Bivši američki predsednik Bil Klinton održao je bizaran govor na sahrani pokojne Etel Kenedi, kojoj su prisustvovali brojne uticajne ličnosti, političari i članovi njene porodice.

Izvor: B92.net

Bil Klinton na sahrani Etel Kenedi zgranuo svet: "Flertovala si sa mnom..." VIDEO
Shutterstock/Jose Gil

Podeli:

Tokom svog govora u sredu popodne u Vašingtonu, Klinton je otkrio prisutnima šta zaista misli o udovici Roberta Kenedija.
"Mislio sam da je vaša majka mala maca", rekao je za pokojnu Etel, koja je preminula u 96. godini, a njegove reči ubrzo su preneli svetski mediji i društvene mreže.

Okupljeni su u šoku slušali šta govori, a onda je Klinton nastavio da se priseća detalja poznanstva s pokojnicoma, pa je potpuno mirno izgovorio: "Flertovala je sa mnom na najnevinije načine".

Prisutni su ga zabezeknuto gledali, neki su se i na silu nasmejali, a kasnije su ispričali da je "dobro što nije spomenuo i Moniku Levinski".

Ipak, to nije sprečilo klintona da nastavi u sličnom tonu, šaleći se na račun činjenice da je pokojnica imala 11 dece.

"Sećam se da sam joj jednom rekao: 'Znaš, više ne možemo računati na zamensku populaciju jer nam je politika uperena protiv imigranata. Šta ćemo da radimo u vezi s tim? Mislim da na je potrebno više žena poput tebe".

Ove njegove reči okupljeni su shvatili kao aluziju na Etelino brojno potomstvo, preneo je Daily Mail.

EPA/MICHAEL REYNOLDS

Inače, Etel je bila supruga američkog senatora Roberta F. Kenedija i snaha predsednika SAD-a Džona F. Kenedija.

Preminula je prošli četvrtak od moždanog udara u bostonskoj bolnici. Uz nju su bili članovi porodice, a iza sebe je ostavila 34 unučadi i 24 praunučadi.

Podeli:

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: