Aktuelno 0

16.10.2024.

19:21

Srpska manekenka operisala zub, pa umrla u najstrašnijim mukama

Tijani Milošević, poznatoj manekenki i mami jednogodišnjeg dečaka,njen zubar nije hteo da popravi zub, jer je bolovala od sistemskog lupusa, ali njegov kolega je to uradio i ona je umrla u strašnim mukama.

Izvor: B92.net

Srpska manekenka operisala zub, pa umrla u najstrašnijim mukama
Shutterstock/ KOTOIMAGES

Podeli:

Vest da je tinejdžerka Dž. D. (16) iz Sarajeva preminula posle vađenja zuba, šokirala je region, ali nažalost, nije jedina koju je odlazak kod zubara koštao glave. 

Posle intervencije na zubu, od sepse je preminula i srpska manekenka Tijana Milošević (30).

Njena smrt te 2011. godine je potresla javnost, a sada su se mnogi prisetili tog nemilog događaja.

Tijana je bila top-model i jedno od zaštitnih lica poznatog srpskog keksa, ali i majka jednogodišnjeg dečaka. 

"Tijanu je boleo zub. Otišla je kod svog stomatologa, koji joj je rekao da ne sme da se usudi na intervenciju jer je bolovala od sistemskog lupusa i imala je ranice po ustima. Moja ćerka je potom otišla gde su joj popravili zub, a onda je sve krenulo naopako", ispričala je tada Tijanina majka Gordana za domaće medije.

Dodala je da je nakon popravke zuba, Tijana dobila temperaturu, a posle četiri dana lavovske borbe, izgubila je bitku za život.

Roditelji su slučaj prijavili inspekciji. 

"Inspekcija je utvrdila da nijedan lekar nije odgovoran za njenu smrt. Ona je, nakon što je dobila visoku temperaturu, suviše kasno zatražila medicinsku pomoć i, nažalost, spasa joj nije bilo", rečeno je iz Ministarstva zdravlja.

"Tijana je bila veliki profesionalac, omiljena među kolegama, svi su voleli s njom da rade. Proputovala je ceo svet, snimila više od 20 reklama u Srbiji, radila i u Engleskoj, Kini, a bila je i zaštitni znak Instituta za transfuziju krvi u akciji:'Tvojih pet minuta, nečiji ceio život', rekla je tada Mina, vlasnica modne agencije u kojoj je Tijana bila angažovana.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: