Aktuelno 2

16.10.2024.

17:11

Didi iz zatvora zahteva samo jedno: Oglasili se advokati

Šon Kombs, poznatiji kao Didi, želi da otkrije imena ljudi koji su ga tužili u slučaju trgovine ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, prema dokumentima suda na Menhetnu, piše Gardijan.

Izvor: Index.hr

Didi iz zatvora zahteva samo jedno: Oglasili se advokati
EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Podeli:

Njegov pravni tim rekao je sudiji Arunu Subramanijanu da Didi treba da zna identitete svojih tužitelja kako bi se pripremio za suđenje 5. maja.

"Ovaj slučaj je jedinstven, delom zbog broja pojedinaca koji su podneli optužbe protiv Kombsa zbog njegovog statusa slavne ličnosti, bogatstva i obimnog medijskog izveštavanja. Ovo je rezultiralo naletom navoda, od lažnih do potpuno apsurdnih, od strane neidentifikovanih tužilaca",  rekli su advokati repera.

Možda vas zanima

Advokati kažu da su optužbe štetne po Didijevu reputaciju

Oni su primetili da je ranije ove nedelje šest osoba podnelo građanske tužbe protiv Kombsa, i svi su to učinili anonimno. Advokat u građanskim parnicama je na nedavnoj konferenciji za novinare tvrdio da zastupa 120 tužilaca i da je broj njegove firme primio na hiljade poziva u jednom danu.

Možda vas zanima

"Ovi navodi prate više desetina tužbi koje su ranije podnesene i trenutno u toku, od kojih je nekoliko već diskreditovano, ali tek nakon nenadoknadive štete po karakter i ugled gospodina Kombsa. Ovi navodi su stvorili histerični medijski cirkus koji će, ako ne, prestanite, nepopravljivo lišavajući gospodina Kombsa pravičnog suđenja, ako već nisu", kažu advokati repera.

Kombsovi advokati rekli su da traže da se navodne žrtve identifikuju zbog broja tužilaca, ali se tužilaštvo protivilo "otkrivanju imena u ovoj fazi".

Kombs se izjasnio da nije kriv po optužbama.

On će ostati u zatvoru do suđenja.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: