Aktuelno 2

16.10.2024.

11:32

Incident prekinuo koncert, poznati pevač pobegao sa bine: "Ovo je zastrašujuće" VIDEO

Grupa Jonas Brothers, koju čine Kevin, Džu i Nik Džonas, prekinula je koncert u Pragu nakon što je neko iz publike uperio laser u glavu Nika Džonasa.

Izvor: Index.hr

Incident prekinuo koncert, poznati pevač pobegao sa bine: "Ovo je zastrašujuće" VIDEO
EPA-EFE/Carlos Ortega

Podeli:

Društvenim mrežama proširio se snimak u kojoj Nik beži s pozornice i rukama daje znak obezbeđenju da uzima pauzu, a nakon njega pozornicu je napustio i ostatak benda.

Fanovi u publici pitali su se zašto je koncert stao, ali nakon nekog vremena bend se vratio na pozornicu, ali nisu objasnili zašto su prekinuli nastup.

Na TikToku je osvanuo snimak trenutka kad je neko uperio laser u Nika, a fanovi na društvenim mrežama pišu da je osoba koja je uperila laser zamoljena da ode s koncerta, ali to nije službeno potvrđeno. 

@jolanda.einzelstueck Antwort auf @emmi here you can see the laser pointer in the middle of Nick Jonas‘ head. Scary 10 Minutes for the whole crowd. #jonasbrothers #jonas #brothers #prague #jonasbrotherspraha ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

Incident je razbesnio fanove na internetu. 

"Zašto biste uopšte uperili laser u Nika? Uplašili ste njega i ostatak benda", "Zar nemate nimalo pristojnosti? Ne možete samo tako da uperite laser u njegovu glavu", "Ovo je zapravo tako zastrašujuće", " Izgledao je krajnje prestravljeno. Ne mogu ni da zamislim kako su se ostali osećali gledajući ga kako beži. To je tako strašno" i "Obožavatelji zaista ponekad preteruju", neki su od komentara. 

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: