Aktuelno 0

16.10.2024.

9:26

Prvo oglašavanje Didija iz pritvora: Poručio samo jedno FOTO

Ozloglašeni muzički mogul Šon Didi Kombs progovorio je na društvenim mrežama prvi put od hapšenja u septembru.

Izvor: Jutarnji.hr

Prvo oglašavanje Didija iz pritvora: Poručio samo jedno FOTO
Profimedia/Henry McGee/MediaPunch

Podeli:

Reper, koji je optužen za reketiranje, trgovinu ljudima i zločine u vezi sa prostitucijom, objavio je fotografiju svoje ćerke Love i čestitao joj drugi rođendan.

"Srećan ti rođendan! Srećan ti rođendan! Srećan rođendan, ljubavi mala! Srećan ti rođendan!", poručio joj je kroz popularnu rođendansku pesmu.

"Srećan rođendan ljubavi, tata te voli", dodao je on, ili neko umesto njega na njegovom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)

Didi, naravno, nije komentarisao ozbiljne optužbe sa kojima se suočava poslednjih nekoliko meseci, a isključio je komentare na ovu objavu. Mnogi su komentarisali njegova druga dva posta gde su komentari pokazali koliko su ljudi šokirani iznenadnom objavom repera koji je u pritvoru.

Možda vas zanima

Reper čeka suđenje u pritvorskom centru u Njujorku, a navodno ima pravo na posete jednom nedeljno u trajanju od sat vremena. Međutim, nije poznato da li će imati priliku da vidi svoju ćerku Lav, koju je dobio sa Dejnom Tranom.

Pored Love, Didi ima troje dece sa bivšom devojkom Kim Porter, Kristijanom, Džesi i D'Lilom. Takođe je usvojio Kiminog sina Kvinsija, ima sina Džastina sa stilistkinjom Misom Hilton i Čensa sa preduzetnicom Sarom Čepman.

Kombs je, kako je People ranije objavio, dobio priliku da nakratko razgovara sa svojom decom preko telefona.

"Veoma je zabrinut za dobrobit svoje dece. Ima troje maloletne dece, od kojih dvoje sada nemaju žive roditelje dok je on u zatvoru. Četvoro od njegovih sedmoro dece nema ni jednog jedinog roditelja jer je on u zatvoru", rekao je izvor medijima. Drugi izvor je dodao da su njegova deca šokirana njegovim hapšenjem.

Možda vas zanima

Reper se takođe suočava sa ozbiljnim optužbama za seksualno zlostavljanje i silovanje, a sve je negirao.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: