Aktuelno 2

16.10.2024.

8:36

Potresna ispovest pretučene pevačice: "Kada me je šutnuo u glavu, tu je bio moj kraj"

Bosanskohercegovačku pevačicu Aldinu Bajić, brutalno je pretukao suprug Adis Cigura pre par dana, a ona je sada otvorila dušu pa podrobno ispričala šta se dogodilo.

Izvor: najportal.com/B.Š.

Potresna ispovest pretučene pevačice: "Kada me je šutnuo u glavu, tu je bio moj kraj"
Shutterstock/Tinnakorn jorruang

Podeli:

Napad zveri

Aldina je opisala sve trenutke te kobne noći i ne krije da se stidi.

"Kad me je udario nogom u glavu, e tu je bio moj kraj. Ne mogu i ne smem da gledam taj snimak. Sramota me je, strašno me je sramota svega što se dogodilo. Jednostavno me je sramota, ne mogu da se pogledam u ogledalo. Stidim se toga, a ni sama ne znam zašto", priznaje pevačica te se osvrće na svog još uvek zakonitog supruga.

Možda vas zanima

"Dao je šest izjava u policiji, da je pogrešio, da se ne seća da me je tukao, da nisam pogrešila, da nisam izlazila iz kuće, da ga nisam prevarila... Ja sam 1.10. pevala za neku stranku u Arnautima i posle nastupa neke devojke su me tagovale na mrežama. A devojka sa posebnim potrebama (ne želim da joj ime kažem javno) me je označila po ne znam koliko puta na jednoj slici. On stoji tu pored mene i samo ponavlja, kao u transu, kako ga varam. Dajem mu telefon da vidi ko je, jer više nisam imala snage da mu se pravdam. E, onda su krenuli udarci i kad me je tukao rekao mi je da će mi biti dženaza (sahrana)."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvanicni profil fanova ®️ (@aldina_jedna_jedina)

"Moram da kažem da policija non-stop kruži oko kuće, pazi na mene i zaista nemam šta da zamerim. Ja sam uništena, polupana, istraumirana žena. Ne spavam. Sramota me je što mi se to desilo. Boli me nepravda, zbog nepravde sam dobila batine", govori Aldina i priseća se možda prelomnog trenutka u njihovoj vezi.

11 napada panike

"Posle jednog incidenta na nastupu u Srbiji, trebalo je da stavim tačku na sve to, ali nisam. Pevala sam na temperaturi od 40 stepeni, u jednom trenutku padam, stranci oko mene, gosti me dižu sa poda, a on samo gleda. Uzeo je telefon i izašao napolje. Mogu samo da kažem, postoji dragi Bog!

Možda vas zanima

Nije mi dao vremena da se družim sa bilo kim, da imam prijatelje, da pričam o svojim problemima."

Posle svega navedenog, kaže, u njenom srcu nema mesta ni za jednog muškarca.

"U mom srcu za muškarca više nikada u životu mesta nema. Nikad, nikad više u životu. Ubio je život u meni. Nema šanse i da se pesmi vratim još dugo. Još kako sam dobila hašimoto pre tri godine, a dobila sam ga sa njim u braku ja nemam volje za rad, za pesmu. Jednostavno radim što moram, da se rešim dugova koji su ostali."

Verovala u ljubav

"Najpotrebniji mi je mir, a ja ga nemam. Imam polipe na grlu, moram noge da operišem, ni za šta nisam imala vremena. Pukli su mi meniskusi od stajanja i rada i stvaraju mi strašne bolove, iskaču mi vene. Funkcionišem, a ne znam ni sama kako. Mislim, da me je verovanje u njegovu ljubav i poštenje teralo na sve to, da jednostavno idem dalje, funkcionišem. Možda je sve jednostavno moralo tako da bude", ispričala je vidno povređena i potištena Aldina za Najportal.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: