Aktuelno 2

15.10.2024.

15:56

Ilon Mask optužen da je špijunirao Amber Herd: Sumnjao da ga vara

Ilon Mask je, navodno, platio oko 60.000 evra privatnoj detetivskoj agenciji da prate i snimaju glumicu Amber Herd dok su bili u vezi, a onda je i javno plakao zbog nje.

Izvor: B92.net/Profimedia

Ilon Mask optužen da je špijunirao Amber Herd: Sumnjao da ga vara
Profimedia

Podeli:

Prema pisanju Daily Maila, Maskovo osiguranje je 2017. godine dok su osnivač Tesle i kompanije Spejs eks i glumica bili u vezi, angažovalo privatne detektive kako bi pratili šta Amber radi tokom snimanja filma "Aquaman" u Australiji.

Nadzor je bio opsežan - uključivao je više operativaca, kao i infracrvene kamere i dronove.

Navodno ju je nadzirao zbog sumnje da ga vara. Angažovao je poznatu australijsku detektivsku agenciju specijalizovanu za otkrivanje nevere u vezama i brakovima.

Oni su glumicu nadzirali duže vreme, a za njihove usluge navodno je plaćao oko 60 hiljada evra.

Navodno, detektivi nisu štedeli kad su u pitanju bile kamere i dronovi, a u slučaju da ih je uhvatila, pravili su se da su paparaci.

Herdova i Mask su se upoznali na snimanju filma Roberta Rodrigeza 2013. "Machete Kills", ali par je tvrdio da su samo prijatelji sve dok se on 2016. nije razveo od svoje supruge, a ona od Džonija Depa, kog je kasnije tužila za zlostavljanje.

U avgustu 2017. pojavile su se glasine da su okončali jednogodišnju romansu.

Mask je ubrzo nakon toga potvrdio nagađanja rekavši obožavateljima da je prekid bio prijateljski. Iduće godine su se pomirili, ali ni tada nisu uspeli. Ilon je tada zaplakao za glumicom u intervjuu za časopis "Rolling Stone".

"Upravo sam prekinuo s devojkom. Bio sam jako zaljubljen i sada sam jako povređen. Ona je prekinula sa mnom više nego ja s njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao sam da se trudim da ne izgledam tako", otkrio je u intervjuu tada najbogatiji čovek na svetu.

Ubrzo su procurile tvrdnje da je Amber živela na njegov račun i bila vrlo manipulativna i nasilna, kao i njene poruke u kojima je priznala kako zapravo nikada nije volela Maska, već si jesamo "popunjavala prazninu" i "topila tugu". 

Zatim se pojavila Maskova biografska knjiga, gde je napisao da je ljubav s Amber bila "brutalna".

Amber je podelilu tu vest i napisala:"Ilon voli vatru i ponekad ga ona opeče".

U sledećem odlomku knjige Mask je njihovu romansu nazvao "neverovatno bolnom" i, kao "18 meseci neumoljivog ludila", a sebe je nazvao budalom zbog ljubavi.

O njihovoj ljubavi govorio je i Kimbal Mask, ilonov brat, koji je opisao kao "toksičnu noćnu moru".

"Moj brat pada na žene koje su lepe, ali imaju vrlo mračnu stranu".

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

1 d

Podeli: