Aktuelno 0

15.10.2024.

13:49

Ovo je poznati di-džej koji je preminuo u 38. godini

Škotski DJ i producent Džek Revil, poznatiji kao Džekmaster (DJ Jackmaster), preminuo je u 38. godini, od komplikacije usped povrede glave.

Izvor: B92.net, Blicžena

Ovo je poznati di-džej koji je preminuo u 38. godini
Profimedia/ Mike Pont

Podeli:

Tužnu vest potvrdila je njegova porodica objavom na društvenim mrežama. Otkrili su da je uzrok smrti povreda glave.

"S dubokom tugom potvrđujemo preranu smrt Džeka Revila, mnogima poznatog kao Jackmaster. Džek je tragično preminuo na Ibici, ujutro 12. oktobra, nakon komplikacija koje su proizašle iz slučajne povrede glave. Njegova porodica, Kejt, Šon, Džoni, potpuno je slomljena. Iako su dirnuti ogromnom podrškom prijatelja, kolega i obožavatelja, porodica ljubazno traži privatnost dok se bore sa velikom tugom zbog ovog razornog gubitka", piše u objavi.

Džekmaster je bio poznat po svojim raznovrsnim muzičkim setovima i produkcijama za izdavačke kuće poput CircoLoco Records i Crosstown Rebels, a njegova karijera počela je radom u prodavnici ploča Rubadub u Glazgovu sa samo 14 godina.

Mnogi umetnici iz muzičke industrije, uključujući Disclosure, Skream i Annie Mac, izrazili su saučešće putem društvenih mreža.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

1 d

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Podeli: