Aktuelno 50

15.10.2024.

13:42

Ruskinja iz Beograda očajno traži muža: "Imala sam preko 100 partnera ali..." FOTO

Ruska umetnica Nu, koja se preselila se u Beograd, usled teških životnih okolnosti shvatila je značaj braka kao institucije te je u potrazi za suprugom.

Izvor: B92.net

Ruskinja iz Beograda očajno traži muža: "Imala sam preko 100 partnera ali..." FOTO
Dmytro Voinalovych/Shutterstock

Podeli:

Ona je nedavno održala performans "Hitna Potraga" u jednoj galeriji, a u okviru ovog performansa podelila je izazove s kojima se suočava u savremenom društvu. Čak je i pozvala publiku da učestvuje u njenoj potrazi za partnerom.

Možda vas zanima

"Moje ime je Nu, imam 32 godine i tražim muža", započela je umetnica i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nu Simakina (@nusimakina)

"Ja sam feministkinja, uvek sam bila protiv patrijarhalnog stava da žena mora da se uda i ima porodicu. Ne sviđa mi se format nuklearne porodice, dugo sam praktikovala poliamoriju, imala sam više od 100 seksualnih partnera. Ali sada sam shvatila da mi sve to ne odgovara", bila je iskrena Nu.

Možda vas zanima

Ona je istakla i da su joj, usled izazova emigracije, nestabilnosti i straha za budućnost, potrebni sigurnost i oslonac.

"U emigraciji, u nestabilnosti i strahu za sebe i svoju budućnost, želiš da pronađeš nešto ili nekoga na koga možeš da se osloniš", rekla je Nu koja nemsumnjivo sada traži potencijalnog muža u Srbiji gde i živi.

Podeli:

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

1 d

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Podeli: