Aktuelno 1

15.10.2024.

12:09

Ana Nikolić se oglasila nakon spekulacija o koncertu na Ušću i sukoba sa koleginicom: "Spremamo i duet" VIDEO

Posle bure na društvenim mrežama zbog navodno zakazanog koncerta pevačice Ane Nikolić na Ušću, kojim je, prema komentarima, "udarila" na koleginicu Svetlanu Cecu Ražnatović, putem Instagrama se oglasila Ana.

Izvor: B92.net

Ana Nikolić se oglasila nakon spekulacija o koncertu na Ušću i sukoba sa koleginicom: "Spremamo i duet" VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Ona je poručila da, ne samo da će imati nastup na istom mestu, već i da njih dve rade duet.

Vest koja se pojavila na društvenim mrežama da je Ana Nikolić najavila koncert na Ušću 14. juna kako bi, prema pisanju medija i navoda na društvenim mrežama, napakostila koleginici Svetlani Ceci Ražnatović, koja je na istom mestu zakazala nastup samo dve nedelje kasnije, mnoge je iznenadila.

Najpre, Ana nije nigde zvanično objavila da planira koncert na Ušću, ali su se nakon objava na društvenim mrežama pojavile teorije da je tim potezom "udarila na Cecu".

Bilo je i mnogo onih koji su Nikolćevu branili, uz komentar da "to sigurno neko smešta Ani, jer tim koncertom se vraća na velika vrata, posle duge pauze".

Sada se oglasila i Nikolićeva, koja je snimila neobičan video.

"Spremam se za Ušće, ali datumi nisu tačni. Hejteri maleni, pozdrav, Svetlana i ja pravimo duet, vi ste smešni svi", navela je Ana na svom Instagram profilu, dok je na lice nanosila masku.

Dodatnu zabunu uneo je i Anin partner, kompozitor Goran Ratković Rale, koji je navode o koncertu komentarisao i pre pevačice.

"Ovo su neopevane gluposti. Ani neko smešta, a saznaću i ko. Nije zakazala Usće, niti planira", rekao je Rale za Telegraf.rs, pa dodao:

"Ana je poznata kao osoba, koja se nikada nije bavila smicalicama na estradi, a poslednja osoba na koju bi, kako kažu 'udarila', je Ceca. One su dugogodišnje prijateljice i Ana gaji veliko poštovanje prema njoj. Napišite slobodno da dolazi na njen koncert na Ušće", bio je jasan Rale.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

1 d

Podeli: