Aktuelno 8

15.10.2024.

11:01

Ešton Kučer beži iz Holivuda: "Doživljava ga kao veliku, septičku jamu" FOTO

Holivudski glumac je frustriran i oseća se izdanim zbog dovođenja u vezu s ozloglašenim reperom Didijem, zbog čega Holivud doživljava kao "veliku, septičku jamu", pa planira da se s porodicom preseli u Evropu.

Izvor: b92.net/InTouchWeekly.com

Ešton Kučer beži iz Holivuda: "Doživljava ga kao veliku, septičku jamu" FOTO
Shuterstock/Kathy Hutchins

Podeli:

Otkad je uhapšen reper Šon Didi Kombs,  mnogi su se pozdravili s mirnim snom, a jedan od njegovih prijatelja ima i noćne more.

Reč je o glumcu Eštonu Kučeru, koji se godinama družio s optuženim reperom i koji, kako je otkrio izvor za "In Touch", planira da napusti Holivud.

Ova vest se brzo proširila društvenim mrežama.

"Ešton je frustriran što ga provlače kroz celu ovo priču zbog njegovih prošlih veza. Prvo je to bio Deni Masterson, a sada Didi. Uveren je da postoje bolja mesta za život od Holivuda, kojeg trenutno doživljava kao veliku, septičku jamu", naveo je izvor, pa dodao:

"On i njegova supruga Mila leto su proveli u Evropi, bilo im je veoma lepo i sada razmišljaju da se tamo presele. Oni veruju da bi to ponudilo bolji i mirniji način života i njima i njihovoj deci".

Ali, postoji veliki problem - glumački par ima poslovne obaveze u SAD.

"Zabrinuti su da bi Evropa mogla biti previše udaljena od njihovog posla. Ako se preseljenje u Evropu učini nepraktičnim, par razmatra i severni dio Kalifornije kao opciju," dodao je izvor.

Kako je dobar glumčev prijatelj nedavno ispričao za "Daily Mail", Ešton se debelo kaje zbog druženja s Paf Didijem.

"Ešton se oseća izdanim, uzetim zdravo za gotovo i izmanipulisanim. Sada ne veruje nikom osim Mili", naveo je izvor.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

1 d

Podeli: