Aktuelno 4

15.10.2024.

10:32

Marija Šerifović govorila o bolesti: "Možda fasujem..." VIDEO

Pevačica Marija Šerifović uradila je DNA test kojim je detaljno utvrdila svoje poreklo ali i bolesti od kojih može potencijalno u budućnosti da oboli, odnosno kojima je sklona.

Izvor: B92.net

Marija Šerifović govorila o bolesti: "Možda fasujem..." VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Naime, Marija Šerifović je gostujući u podkastu hrvatskog muzičara Elvira Lakovića Lake govorila o svim tim saznanjima i otkrila da je uz pomoć DNK ispitivanja saznala mnogo toga najpre o svojim genima i poreklu.

Možda vas zanima

"Kada radite taj DNA izveštaj report, saznate sve. "Mene ima" i u Nepalu, i u Maroku, i u Alžiru... Mene ima i u zapadnoj Turskoj, u severnoj Grčkoj... To je jedan šiz miks", pričala je Marija i sama iznenađena, a onda rekla da je ovim testom utvrdila i od kojih bolesti potencijalno može oboleti u budućnosti.

Možda vas zanima

Pevačica o evroviziji

"Dramite previše"

Ovogodišnja Evrovizija biće upamćena po brojnim skandalima, od protesta protiv učešća Izraela pa do diskvalifikacije Holandije.

18:21

11.5.2024.

156 d

"Dodala sam još malo dolara da mi se provere potencijalne bolesti i stoji mi da ću možda da "fasujem" Alchajmera", pričala je Marija kroz osmeh, ne brinući zasad nimalo o tome.

@oslobodjenje

- DNK testiranje mi je pokazalo da ću možda da fasujem Alzheimera Marija Šerifović i Opet Laka - cijeli podcasta slušaj i gledaj na www.podcastoslobodjenje.ba. #marijaserifovic #opetlaka #elvirlakoviclaka #oslobodjenjepodcast ♬ original sound - oslobođenje

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

1 d

Podeli: