Aktuelno 0

15.10.2024.

11:02

Silvester Stalone rasplakao fanove: "Moju majku su vezali za krevet..." VIDEO

Slavni glumac Silvester Stalone ispričao je da su njegovu pokojnu majku "vezali za krevet i zlostavljali" zbog čega je bila hladna osoba, koja ga nikad nije dodirnula, kamoli zagrlila.

Izvor: B92.net

Silvester Stalone rasplakao fanove: "Moju majku su vezali za krevet..." VIDEO
Shuterstock/Andrea Raffin

Podeli:

Gostujući u jednom podkastu, Stalone je otkrio da je imao loš odnos sa svojom majkom, ali da razume zbog čega se ona ponašala hladno prema njemu.

"Moja majka bi govorila: 'Jedini razlog zbog kojeg si ti na ovom svetu je zato što čiviluk nije radio. Znate, kada ste mladi onda ste i malo naivni, pa sam mislio da je su i ostale majke iste. Nisam se mnogo družio s ljudima i nisam imao pojma šta znači živeti u srećnom domu", ispričao je on na Tik Toku.

@alphamotivation0

Sly Stallone on his upbringing and the impact that had on him ♬ original sound - Alpha Motivation

Potom je objasnio da je njegova pokojna majka Džeki Stalone, koja je u 99. godini preminula 2020, imala mnogo problema.

"Moja majka je imala puno problema, vrlo mlada je stavljena u sirotište koje nije bilo kao ova danas. Decu su vezivali za krevet, udarali i zlostavljali".

"Mislim da nije imala sposobnost da ikada pokaže ljubav. Imala je problem i sa dodirom, nije mogla da podnese da je neko dodiruje, a ni nije bila u stanju ni mene da dodirne, da mi pruži pažnju, da me zagrli".

Glumac je objasnio da je zbog takvog ponašanja i manjka nežnosti, razvio gotovo iste probleme.

"Zbog toga sam i ja razvio problem sa tim, nisam želeo da me iko dodiruje, a godinama sam bio ubeđen da je to potpuno normalno."

Njegova tužna priča rasplakala je broje fanove, mnogi su mu izrazili podršku.

"Poštujem ga, on je to inteligentno smislio, razloge koji stoje iza njenog ponašanja", napisao je jedan obožavatelj, drugi je dodao:

"Baš kada sam pomislio da nam se ne može više dopasti, upravo je to učinio. Koliko bi ga ljudi na svetu zagrlilo i pokazalo ljubav. Kakva tužna priča. Ona je stvorila neverovatnog čoveka bez obzira na sve, on je lepo podigao svoju porodicu".

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

1 d

Podeli: