Aktuelno 0

15.10.2024.

8:31

Čovek osuđen na tri godine zatvora zbog prevare dobitnika lutrije

Stanovnik Soluna osuđen je na tri godine i tri meseca zatvora zbog prevare poljoprivrednika koji je dobio popriličan iznos na lutriji.

Izvor: Tanjug

Čovek osuđen na tri godine zatvora zbog prevare dobitnika lutrije
Shutterstock/Vector Tradition

Podeli:

On i advokat su ubedili poljoprivrednika da izdvoji desetina hiljada evra za ulaganje u maske za lice tokom pandemije, u solarne farme i u nekretnine, a sve to su bile nepostojeće investicione šeme, preneo je Katimerini.

Možda vas zanima

"Nema para ni za hleb"

Penzioner dobio na lutriji, a onda upao u problem

Penzioner Pit Dejli iz Velike Britanije osvojio je Eurojackpot igru pod nazivom EuroMillions i siguran da će mu novac leći za 10 dana, bacio se u trošak, a sad nema para ni za hranu

8:14

10.9.2024.

35 d

Lažnog biznismena je niži sud osudio za niz prekršaja.

Njegovom advokatu saučesniku će posebno suditi Apelacioni sud, a optužbe će biti proširene i na krivična dela zbog njegove profesije.

Možda vas zanima

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

1 d

Podeli: