Aktuelno 3

14.10.2024.

19:09

Voditeljka Tamara Grujić podelila tužne vesti: "Ostali smo bez člana naše ekipe" VIDEO

Voditeljka Tamara Grujić saopštila je tužnu vest putem Fejsbuk profila.

Izvor: B92.net

Voditeljka Tamara Grujić podelila tužne vesti: "Ostali smo bez člana naše ekipe" VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Naime, Tamara se oglasila putem videa na Fejsbuk stranici svoje emisije "S Tamarom u akciji" na kojem je otkrila da je njena ekipa ostala bez jednog člana.

Kako je Tamara, jedno od omiljenih TV lica, ispričala, morali su da uspavaju psa Milicu koja je snimila sa njima preko 200 epizoda, i koja je bila njihov verni član i "kolega".

"Za sve one koje vole da gledaju našu emisiju, znate da se ja svake nedelje javljam sa gradilišta ili ispričam da li imamo neki problem ili gde se nalazimo i šta radimo. Za sve vas imamo jednu tužnu vest. Naš pas, član naše ekipe, od jutros više nije sa nama. Morali smo da je uspavamo, poslednjih par meseci nije sa nama na terenu", započela je Tamara pa nastavila.

"Imala je 16 godina, nama je jako teško da uopšte snimamo danas, ali šta je tu je. Sa nama je prošla preko 200 epizoda, bila je pravi pseći prijatelj koji čovek može da ima. Ostali smo bez člana naše ekipe, ali sve je to život".

Mnogo je onih koji su ovu vest primili sa tugom, i mnogo je komentara u kojima ljudi izjavljuju saučešće.

Ono u čemu se slažu svi jeste to da su psi članovi porodice, i definitivno najverniji prijatelji.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

10 h

Podeli: