Aktuelno 0

14.10.2024.

18:41

Princ Vilijam priznao: "Ja to ne mogu da radim celu noć" VIDEO

Princ Vilijam je održao 2023. godine govor u čast svoga oca kralja Čarsla, a snimak istog je tek sada postao viralan zbog trenutka u kojem se našalio.

Izvor: B92.net

Princ Vilijam priznao: "Ja to ne mogu da radim celu noć" VIDEO
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Podeli:

Naime, pre njegovog govora nastupio je poznati muzičar Lajonel Riči sa pesmom All Night Long, nakon čega je Vilijam izašao da održi govor pa je svojom šalom nasmejao sve a najviše princezu Kejt.

"Hvala svima što ste ulepšali ovu posebnu noć", započeo je Vilijam svoj govor te nastavio: "Želim reći nekoliko reči o svome ocu i zašto verujem da je ovaj vikend tako poseban", zastao je pa nastavio.

"Ali ne brinite se. Za razliku od Lajonela, ja to ne mogu da radim celu noć", izgovorio je te izazvao gromoglasan smeh publike.

Naravno da niko nije ostao ravnodušan, ponajmanje Kejt Midlton.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

10 h

Podeli: