Aktuelno 1

15.10.2024.

19:20

Zoi Saldana otkriva sve o negativnom iskustvu sa seta Pirata sa Kariba

Zoi Saldana danas je jedna od najtraženijih holivudskih glumica, ali izgleda da nije oduvek imala lepa iskustva na snimanju

Izvor: b92.net/index.hr

Zoi Saldana otkriva sve o negativnom iskustvu sa seta Pirata sa Kariba
EPA-EFE/EDUARDO LIMA

Podeli:

Jedan od filmova koji su joj ostali u negativnom sećanju je avanturistički film Pirati s Kariba: Prokletstvo Crnog bisera iz 2003. godine, u kojem je glumila gusarku Anamariju, koja se pridružila posadi kapetana Džeka Sparoua, jer je izgubio njen brod.

Saldana je prošli vikend posetila Filmski festival Britanskog filmskog instituta u Londonu (BFI London Film Festival) gde je rekla da joj je film Pirati s Kariba bio jedan od prvih blokbastera, ali razočarao ju je zbog ponašanja producenata.

"Zbog tog iskustva sam shvatila kakvim ljudima želim biti okružena na poslu. Filmska ekipa i glumci su neveroatni 99 odsto vremena. No, ako studio, producenti i reditelj nisu ljubazni, informisani i obazrivi, tako velika produkcija može postati jako loše iskustvo i može vas gurnuti preko granica, što se meni dogodilo", objasnila je Saldana.

Saldana je rekla da se osećala kao da nema nikakvu podršku, zbog čega je htela da odustane od visokobudžetnih filmova. Ipak, veru u Holivu vratio joj je Stiven Spilberg, kada se pridružila glumačkoj postavi njegovog filma Terminal iz 2004. godine, u kojem su glavne uloge igrali Tom Henks i Ketrin Zita Džons.

"Osam meseci kasnije radila sam sa Stivenom Spilbergom i on mi je dokazao da visokobudžetne produkcije takođe mogu biti sjajne", prisjetila se glumica.

Saldana je rekla da je atmosfera na setu Terminala bila puna topline i kreativnosti, zbog čega se osećala dobro i sigurno. Posebno joj se svidelo što je Spilberg puštao muziku kada su imali pauze između scena te se pobrinuo da svi budu "sinhronizirani i na istoj talasnoj dužini ".

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

1 d

Podeli: