Aktuelno 7

14.10.2024.

15:47

Oglasila se majka Branke Cenzori nakon navoda da je Kanje hteo seks sa njom

Aleksandra Cenzori, majka Bjanke Cenzori, viđena je prvi put od kako su u javnost procurele poruke koje je Kanje Vest pisao svojoj supruzi u vezi svekrve.

Izvor: Index.hr

Oglasila se majka Branke Cenzori nakon navoda da je Kanje hteo seks sa njom
EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Podeli:

Daily Mail piše da je obavljala obaveze po Melburnu.

Kada su je novinari pitali šta kaže na izjave svog zeta, Aleksandra je rekla da se ne bi u to petljala i zamolila je za privatnost.

Pisao Bjanki da želi seks s njenom majkom

Podsetimo, reper je, tvrdi njegova bivša asistentkinja Loren Pišota u tužbi, pisao Bjanki da želi da ima polni odnos s njenom majkom. Navodno je Loren poslao skrinšot razgovora s Bjankom u kojem je jedna od poruka glasila: "Želim da je**m tvoju majku pre nego što ode."

 

Aleksandra i Bjanka

Bjanka je u to vreme bila u SAD-u, a njena majka je iz Australije došla u posetu u Los Anđeles. Pisciota tvrdi da je Bjanka odgovorila Vestu na njegovu poruku.

Napisala mu je da je njena majka udata. Pišota je navela i da je Vest često govorio kako priželjkuje da ima odnos s majkom jedne od svojih zaposlenih, a da pritom zaposlena to posmatra.

Loren Pišota optužila Vesta za silovanje

Pišota je ranije tužila repera za seksualno uznemiravanje i nezakonit otkaz, a onda je izmenila tužbu i dodala da ju je drogirao i silovao. U tužbi, koju je Rolling Stone dobio na uvid, Pisciota tvrdi da je bila pozvana na sesiju u studiju koji je vodio Šon Kombs, poznatiji kao Didi. Protiv njega pak u ovom dokumentu nema optužbi za nedela. Nije naveden datum događaja.

Tek godinama kasnije Pisciota je rekla da je saznala da je bila seksualno napadnuta. Vest je otkrio da su se "spetljali" u studiju, zbog čega je ona shvatila da je bila drogirana i seksualno napadnuta.

Kad je rekla Vestu da se ne seća ničega te noći osim početka, kad su seli na kauč u sobi punoj ljudi te uzeli gutljaj pića koje je on natočio, Loren tvrdi da se Vest nasmijao i rekao: "Žene vole da kažu da se ne sećaju." Kanye još nije komentirao nove optužbe.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Podeli: