Aktuelno 1

14.10.2024.

12:41

Didi ostaje u pritvoru do daljeg: Poznat datum suđenja

Reper Šon Didi Kombs definitivno ostaje u pritvoru do suđenja, preneli su danas strani mediji.

Izvor: Jutarnji.hr

Didi ostaje u pritvoru do daljeg: Poznat datum suđenja
Profimedia

Podeli:

Ozloglašeni muzičar uhapšen je 17. septembra, a tereti se za reketiranje, trgovinu ljudima u cilju seksualne eksploatacije i krivična dela u vezi sa prostitucijom.

Nedavno je njegov pravni tim po treći put zatražio kauciju, što je sudija odbio. Tako će Didi suđenje, koje je zakazano za 5. maj 2025. godine, čekati u pritvoru.

Možda vas zanima

Suđenje će mu biti održano istog dana kao i ovogodišnja Met Gala, na kojoj je gostovao više puta.

Inače, Didi je nedavno zatražio da mu se predaju svi dokazi kako bi se mogao pripremiti za odbranu na suđenju. Njegov pravni tim je tražio pristup svemu što su federalne vlasti zaplenile iz domova repera u Majamiju i Los Anđelesu, uključujući mobilne telefone, tablete, laptopove i slično.

Reper se pojavio na saslušanju u četvrtak, a kako piše Page Six, izgledao je opušteno. Podršku su mu pružila deca i majka Dženis, kojoj je Didi uzviknuo da je voli.

Možda vas zanima

Reperu inače preti kazna do doživotnog zatvora i najmanje 15 godina ako bude osuđen po tri tačke optužnice - zavera za reketiranje, trgovina seksom i prevoz radi bavljenja prostitucijom.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

21 h

Podeli: