Aktuelno 13

13.10.2024.

11:16

Oglasila se bosanska pevačica koju je brutalno pretukao suprug: Otkrila koji mu je bio motiv i kako se oseća

Pevačica iz Bosne i Hercegovine Aldina Bajić brutalno je pretučena od strane svog supruga Adisa Cigura, a sada se oglasila.

Izvor: B92.net

Oglasila se bosanska pevačica koju je brutalno pretukao suprug: Otkrila koji mu je bio motiv i kako se oseća
Shutterstock/Tinnakorn jorruang

Podeli:

Ona je na Fejsbuku progovorila o svemu što ju je zadesilo, istakla da je razlog njegovog napada bila ljubomora, te uputila javni apel.

- Dragi moji, nisam u stanju da pričam, ali sam morala da se oglasim. Nisam bila u komi, kako se navodi, desilo se to što se desilo, ne zbog prevare i nikada ni pomislila nisam da prevarim, niti bi prevarila. Ja sam tog čoveka volela više od svega, niti ga je mogao iko zameniti u mom životu. Bio je ljubomoran mnogo, zašto mene neko označava na bilo kojoj društvenom mreži i tako dalje. Ja vas molim da se snimak ukloni zbog moje dece jer prolazimo kroz najgore i mog stanja u kojem sam trenutno, a stanje nije ni najmanje dobro, molim vas. Prevare nema, ne postoji, niti bi postojala, u mom srcu više mesta nema za bilo kakvog muškarca. Ja vas molim da zbog moje dece obrišete, ostalo ćemo kada dođe vreme i prođe ovo stanje. Izneće se sve kao što i treba. Do tada molim vas za mir, jer mi je to najviše potrebno, i mir moje porodice, kao i porodice dotičnog, a ostalo će se sve rešiti zakonom i sudom kao što i treba da ostane u mom životu zbog mene i porodica s obe strane. Sve će se rešiti zakonom, s pretnjama ne. Hvala vam, vaša Aldina - napisala je ona na Fejskbuku i dodala:

- Prva i poslednja moja izjava! Zaobiđite me laži i manipulacija, prevarila ga nikad nisam i ne postoji taj muškarac, a od sada u mom srcu mesta nema ni za koga, a kamoli muškarca to zapamtite, a ovim dušmanima što daju lažne informacije za medije dabogda vas Bog kaznio! Vreme će pokazati moj obraz, a vi dušmani što novinama dajete lažne informacije kako ćete sebe pogledati i nazvati insanom. Nažalost nikako, ljudski odroni će ostati zauvek odroni, a vreme će pokazati da li sam ikakvu grešku napravila ikad! Sram vas bilo, dajete novinama lažne informacije i nebuloze, sram vas bilo. Ima da vas bude sramota kad ja budem pričala javno i iznela istinu o svemu - navodi ona.

Podsetimo, pevačicu Aldini Bajić, koja se pre desetak godina lečila od raka, pretukao je suprug, muzičar Adis Cigura, više od dva sata je bila bez svesti, a i dalje je pod nadzorom lekara.

Kako je preneo "Naj portal", navodno se već uveliko pričalo da nešto nije kako treba u njihovom braku. Počela su otkazivanja nastupa, a jedan vlasnik kluba u Nemačkoj, kako se navodi, dobio je poruku od brata Adisa Cigure da se nastup odlaže jer Aldina nije dobro, a se Adis nalazi u zatvoru u Zenici.

Možda vas zanima

Nekoliko dana nakon toga u javnost je isplivao stravičan video zapis koji je nastao u dnevnom boravku doma tog estradnog para, kao i audio zapis.

Na tom snimku se vidi kako Aldina sedi na kauču u dnevnom boravku, pored nje čuči njen suprug. U jednom momentu Aldina daje Adisu telefon, a onda on počinje da je snažno udara šakama po glavi, obara je na pod, a onda počinje da je udara nogom po glavi. Nakon toga je hvata za kosu i vuče po podu.

Adis, kako pišu mediji, ima zabranu prilaska njegovoj još uvek zakonskoj suprugi Aldini Bajić. Nakon njegovog izlaska iz zatvora očekuje ga suđenje, a onda i podela imovine.

Podeli:

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: