Aktuelno 3

12.10.2024.

19:44

Kanje Vest optužen za drogiranje i silovanje asistentkinje FOTO

Bivša asistentkinja Kanje Vesta, Loren Pišota tuži repera za navodno drogiranje i silovanje tokom sesije u studiju kojoj je prisustvovao nedavno uhapšeni P. Didi.

Izvor: B92.net

Kanje Vest optužen za drogiranje i silovanje asistentkinje FOTO
EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Podeli:

Kako navodi Pejdž siks, bivša pomoćnica Kanje Vesta, Loren Pišota, tvrdi u tužbi da je navodno bila drogirana i seksualno zlostavljana dok je prisustvovala studijskoj sesiji sa svojim bivšim šefom i Pi Didijem.

Pišota navodi u tužbi da joj je tokom sesije u Santa Moniki navodno dato piće koje je sadržavalo "neidentifikovanu drogu".

Tvrdi da je Kanje naručio piće, a da je nakon nekoliko gutljaja "počela da se oseća dezorijentisano" i da nije mogla da kontroliše svoje telo i govor.

Sledećeg jutra, ona tvrdi da se osećala bolesno i da je osećala "ogromnu sramotu" - ali još uvek joj nisu bili jasni svi detalji.

Pišota, koja je tužila Vesta ranije ove godine zbog seksualnog uznemiravanja i nezakonitog otkaza, tvrdila je da je saznala šta se desilo tada u studijsku "mnogo kasnije".

Ona navodi da joj je Kanje priznao to pozivajući se na noć kada je navodno bila drogirana, prema tužbi.

Takođe, tvrdi da je Vest bio oženjen u vreme kada se navodno dogodio napad. On i Kim Kardašijan venčali su se 2014., a razveli su se 2022. godine.

Vestova supruga, koja nije navedena u tužbi, navodno ga je optuživala za seksualne odnose sa Pišotom, što ga je navelo da prizna ono što se navodno dogodilo na studijskoj sesiji.

"Još do tog dana, sve do tog razgovora i otkrivanja istinitih činjenica i radnji koje su preduzete te noći, Loren nije znala niti je mislila da je te noći bila seksualno napadnuta, jer je samo mislila da ju je drogirao asistent u studiju i da se verovatno samo osramotila", piše u tužbi, prenose mediji.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: