Aktuelno 4

12.10.2024.

19:18

Razvode se Megan i Hari?

Već neko vreme se u američkim i britanskim medijima šire tračevi o nevoljama u kalifornijskom raju princa Harija i Megan Markl.

Izvor: b92.net/jutarnji.hr

Razvode se Megan i Hari?
Profimedia

Podeli:

Priča o kraju braka koji je do temelja uzdrmao britansku kraljevsku porodicu potkrepljuje se raznim izjavama iz poverljivih izvora, analizama svakog njihovog postupka i pokreta i svake fotografije.

Da nešto ne štima u njihovom braku i da se zapravo razvode, kao najnoviji dokaz ili argument ističe se činjenica da se par već dugo nigde nije pojavio zajedno i da svako od njih ‘živi svoj život‘. Spominje se "probna razdvojenost" zbog različitih životnih stilova.

US Weekly izračunao je da je Hari, koji je u poslednjih 15 dana bio u Njujorku, zatim u Londonu te na kraju u Africi, u Lesotu, na osam javnih nastupa došao sam. I uvek je bio jako dobre volje. Pre toga, čak je i svoj 40. rođendan, nakon kratke proslave kod kuće, proveo s prijateljima, daleko od Megan i dece.

Britanskim medijima, pak, posebno je zanimljiva činjenica da njih dvoje nisu bili zajedno u Lesotu. Za tu afričku državu gde je proveo mnogo vremena, princ je uvek govorio da mu je drugi dom.

S obzirom na to da je Hariju Lesoto jako prirastao srcu, a tamošnja kraljevska porodica "jako je uticala na njegov odgoj" pa je to bitan deo njegovog života, mnogima je neobično da mu se supruga nije pridružila.

Dejli mejl je objavio izjavu nekog insajdera koji je rekao da sumnja da ona nije putovala u Afriku sa suprugom "je nije mogla da ostavi decu".

"Možda je zaista tako... Ali ona nikad nije bila u Lesotu, što mi je pomalo čudno i iznenađujuće jer je ta zemlja prinčev drugi dom, a kraljevska porodica njegova druga porodica. Sentebale je važan deo njegovog života, pa se čini normalnim da nešto toliko bitno želi da podeli sa životnim partnerom.

U isto vreme dok je Hari putovao, Megan je dokazivala da i sama može izazivati pažnju. Zlobni komentatori kažu da je podigla visinu uloga u dokazivanju nezavisnosti i silno se trudila da ukrade šou.

Primer za to je crvena haljina koju je nosila na nedavnom humanitarnom događanju u Los Anđelesu i o kojoj se danima pričalo i pisalo.

Insajderi u raznim medijima govore kako je ona ušla u "boli me briga za sve " razdoblje života i odlučila da zanemari kritičare.

"Pre nego što je upoznala Harija, uvek je nosila autfite koje ne možete a da ne primetite na crvenom tepihu. Uvek je volela pažnju", rekao je izvor za OK! Magazin.

"Sada se definitivno vratila svom stilu pre kraljevske porodice.

Isti je izvor blizak paru rekao da su ona i Hari odlučili da se svako bavi svojom karijerom.

"Ona je zaključila da je glavna zvezda kada sama dolazi na događaje", zaključio je.

Kolumnistkinja San-a, Klemi Mudi, u svojoj je kolumni napisala da nije baš jasno šta se događa u ovom braku.

"Verovatno samo njih dvoje znaju. I na kraju krajeva, zašto bi nam tpodnosili izveštaj o tome koliko je napera atmosfera ili opuštena atmosfera za doručkom u njihovoj kući", te dodala:

"Kakva god bila istina, sami su sebi napravili puno medveđih usluga i dolili ulje na vatru kojom se šire priče o razvodu".

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: