Aktuelno 4

12.10.2024.

18:16

Ćerka poznatog muzičara tvrdi da ju je otac zlostavljao dok je bila mala FOTO

Buku Abi, ćerka muzičara R. Kelija, progovorila je o navodnom zlostavljanju koje je u detinjstvu pretrpjla od svog oca.

Izvor: b92.net/index.hr

Ćerka poznatog muzičara tvrdi da ju je otac zlostavljao dok je bila mala FOTO
Profimedia

Podeli:

U novom dokumentarcu pod nazivom Karma: A Daughter’s Journey, koji je premijerno prikazan na TVEI Networku, Abi, rođena kao Džoan Keli, tvrdi da ju je pevač zlostavljao dok je bila dete, a prvi put je to rekla svojoj majci Andrei kad je imala 10 godina.

"Bio mi je sve. Dugo nisam ni htela da verujem da se to dogodilo. Nisam znala da će mi, čak i ako je loša osoba, nešto učiniti", rekla je Buku u dokumentarcu.

"Bila sam previše uplašena da bih ikome rekla. Bila sam previše uplašena da kažem mami."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buku Abi (@buku.abi)

Iako Abi ne govori o detaljima zlostavljanja, kaže da je zatvor prikladno mesto za njenog oca jer zna kakav je iz "ličnog iskustva".

"Stvarno se osećam kao da je ta jedna milisekunda u potpunosti promenila moj život i ono što sam bila kao osoba. Promenila sjaj koji sam imala. Nakon što sam rekla mami, više nisam išla ocu. Moj brat Robert i sestra Džaah nisu više tamo išli. I dalje se borim s tim", rekla je.

Epizoda se završava informacijama o "pomerenom razotkrivanju" te objašnjava da mnoge žrtve seksualnog zlostavljanja čekaju godinama ili decenijama da otkriju što im se dogodilo.

U drugoj epizodi, koja još nije dostupna javnosti, Buku ulazi u detalje o navodnom zlostavljanju, za koje kaže da se dogodilo kada je imala 8 ili 9 godina, navodi Pipl.

"Samo se sećam da sam se probudila kad me dodirnuo", priseća se plačući.

"Nisam znala šta da radim pa sam samo ležala i pretvarala se da spavam."

Buku kaže da je na kraju rekla majci što se dogodilo. Otišle su u policiju i podnele anonimnu prijavu.

"Nisu mogli kazneno da ga gone jer sam predugo čekala. Tada sam se osećala kao da sam uzalud nešto rekla", kaže Buku.

Advokatica  R. Kelija kaže da on oštro poriče ove optužbe.

"Njegova bivša supruga iznela je iste optužbe pre mnogo godina, a njih je istraživalo odeljenje za decu i porodicu  Ilinoisa i bilo je neutemeljeno", kaže advokatica.

Keli je prošl godine osuđen na 20 godina zatvora zbog dečje pornografije i namamljivanja maloletnika na seks. Godinu dana ranije osuđen je na 30 godina zatvora zbog optužbi za reketirenje i trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: