Aktuelno 0

13.10.2024.

8:15

Supruzi nevernog fudbalera prekipelo: Definitivno kraj?

Brak Kajla Vokera, engleskog fudbalskog reprezentativca i desnog beka Mančester sitija, bliži se kraju.

Izvor: b92.net/jutarnji.hr

Supruzi nevernog fudbalera prekipelo: Definitivno kraj?
Profimedia

Podeli:

Njegova supruga Eni Kilner potajno se sastaje sa advokatima i započela je pripreme za razvod. Tu vest preneli su brojni mediji koji koji mjesecima prate veliku bračno-preljubničku zavrzlamu ovog para.

Dokaz više da je ovaj put vrag odneo šalu je činjenica da Ani nije bilo na utakmici UEFA-ine Lige nacija između Engleske i Grčke. Eni se inače redovno može videti u publici tokom vokerovih utakmica. 

Njih dvoje su u vezi još od tinejdžerskih dana. Imaju četvoro dece, a venčali su se 2022. godine, i to nakon što su u javnost procurili detalji o Kajlovoj aferi sa Lorin Gudman, rijaliti zvezdom. Iako se činilo da se sve smirilo, stigao je novi udarac.

Kilner, tada trudna s njihovim četvrtim detetom, izbacila je supruga iz porodičnog doma nakon što joj je tokom božićnih praznika 2023. Lorin poslala eksplozivne poruke. U njima je ponovo razotkrila Vokera, tvrdeći da je fudbaler otac i njene ćerke Kinare. Imala je i DNK test kao dokaz.

Meseci prolaze, a izvori bliski paru tvrde da je ona sada osigurala sjajan advokatski tim i ozbiljno razmišlja o razvodu

"Eni je spremna za razvod. Ništa ne prepušta slučaju i razgovarala je sa advokatima o tome kako bi mogla da izgleda njihova budućnost", rekao je neimenovani izvor za San.

Usprkos svemu, mnogi ni sada ne veruju da će se par zaista razvesti.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: